Anamaria Prodan se gândește la rolul de bunică. ''Cred că Sarah o să facă prima copil''

+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan se gândește la rolul de bunică. ''Cred că Sarah o să facă prima copil'' © Instagram

Anamaria Prodan se gândește deja la rolul de bunică și chiar a dezbătut acest subiect alături de fiica sa cea mare, Rebecca.

În cadrul super show-ului ''Prodanca și Reghe, prețul succesului'', difuzat în exclusivitate de Antena Stars, frumoaasa vedetă a atins un subiect pe care l-a evitat până acum: momentul în care va deveni bunică.

Aflată în oraș, alături de fata sa cea mare, Rebecca, Anamaria Prodan a vorbit despre momentul în care fetele sale vor avea copii, spunând că ea crede că prima care va da vestea va fi Sarah, deși ea este cea mică. 

''Cred că Sarah o să facă prima, cu toate că Sarah ar trebui să facă ultima, că ea are o carieră'', a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

De asemenea, întrebată de fiica sa la ce vârstă a născut-o, Anamaria Prodan a precizat că ea a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 27 de ani. Sexy imporesara a precizat că pentru ea a fost vârsta perfectă, mai ales că până atunci se distrase și profitase din plin de acea perioadă, astfel că atunci când fetele i-au apărut în viață le-a primit cu brațele deschise.

''Eu la 27 de ani te-am făcut, eram măritată și m-am și distrat până la vârsta aia cum se distrează alții în 450 de vieți'', a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are patru copii, dintre care trei biologici. Frumoasa impresară le are pe Rebecca, în vârstă de 21 de ani și pe Sarah, de 20 de ani, din prima căsătorie, cu Tiberiu Dumitrescu, iar din mariajul cu Laurențiu Reghecampf îl are pe Laurențiu Junior, Bebeto, așa cum este micuțul alintat, în vârstă de 11 de ani. De asemenea, Anamaria Prodan îl iubește la fel ca pe copiii ei de sânge și pe Luca, băiatul soțului ei din mariajul anterior.

În fiecare duminică, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alături Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia să afle cum arată o zi din viaţa fiecăruia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro