Anca Pop căuta tot timpul răspunsuri despre moarte: "Te transformă într-o altă persoană"

+3 click pentru
galerie

Anca Pop © Facebook

Anca Pop, artista care a murit duminică seară în Dunăre, este înmormântată astăzi. Cunoscuta cântăreaţă a căutat tot timpul răspunsuri despre moarte şi despre ce se întâmplă cu un om apoi. 

Anca Pop vorbea despre ritualurile şamanice la care lua parte. Voia tot timpul să ştie cum să fie un om mai bun, mai asumat şi mai responsabil. 

"Mereu am căutat raspunsuri la întrebări imposibile precum ce se întâmplă după moarte sau dacă există sau nu Dumnezeu. Ritualul şamanic Ayahuasca are proprietati binefacatoare. Te ajută să te conectezi cu energia cosmică şi să accesezi foarte multă informaţie. Te transformă într-o altă persoană, mai asumată şi mai responsabilă", spunea Anca Pop în urmă cu aproape un an.

Anca Pop a murit duminică seară, după ce a ajuns cu maşina în Duăre. Autorităţile au descoperit-o abia a doua zi, când familia a sunat la poliţie pentru a semnala dispariţia ei. Trupul fără viaţă al cântăreţei a fost găsit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră şi dus apoi la spital pentru necropsie. Înmormântarea va avea loc joi, ora 12:00, în localitatea Svinița, acolo unde a murit. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro