Andra e alături de Andreea Bălan. Cum a reacționat vedeta, după ce colega ei de breaslă a anunțat că va divorța

+3 click pentru
galerie

Andra e alături de Andreea Bălan. Cum a reacționat vedeta, după ce colega ei de breaslă a anunțat că va divorța © arhiva

Vestea că Andreea Bălan va divorța i-a luat în surprinde pe fani, dar și pe colegii de breaslă a artistei. Andra este alături de vedetă și chiar i-a reacționat la postarea referitoare la separarea de George Burcea. 

Andreea Bălan și George Burcea își vor spune adio după 5 ani de relație și doar câteva luni de când s-au căsătorit religios în fața lui Dumnezeu. Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți fanii care îi apreciau și le iubeau familia, dar și pentru Andra, cea care îi este colegă Andreei Bălan și care a cântat cu ea încă din copilărie. 

Andra și soțul ei formează un cuplu frumos și împruenă au o familie extrordinară, așa cum se părea că este și familia Andreei Bălan cu George Burcea, însă lucrurile nu au stat tocmai așa și acum vor ajunge să divorțeze și fiecare să o ia pe drumuri diferite. 

Cântăreața a comentat la postarea Andreei Bălan, semn că este alături de ea în aceste clipe grele. ”❤️🙏” , au fost emojiurile pe care Andra le-a publicat. 

Și alte vedete din showbiz-ul nostru este alături de Andreea Bălan în momentele dificile pe care le traversează: Amna, Lora, Andreea Marin sau Andreea Raicu, sunt doar câteva dintre cele care o susțin pe Andreea Bălan. 

Andreea Bălan a apărut pe data de 4 martie în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1, acolo unde a vorbit pe larg și în premieră despre starea sa și a soțului său. Vedeta a mărturisit că George Burcea a avut un comportament diferit în ultimele luni, iar acesta este unul dintre motivele pentru care vor divorța. 

Nici George Burcea nu s-a lăsat mai prejos. Ieri, actorul a postat pe contul său de facebook un mesaj tranșat prin care a vrut să clarfice tot ce se întâmplă acum în viața sa. 

”Dacã nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitãțile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetiții, platouri sau excursii.
- Dacã despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce parere aveți de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rãu, au intrat în pușcãrie din cauza unei crime, de exemplu...?! De ei ce spuneți?”
, a fost doar o mică parte din mesajul actorului. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro