George Burcea dă cărțile pe față după ce a fost criticat dur pentru că și-a părăsit copiii: ”Fetițele mele suferã”

+3 click pentru
galerie

George Burcea dă cărțile pe față după ce a fost criticat dur pentru că și-a părăsit copiii: ”Fetițele mele suferã” © arhiva

George Burcea nu a mai rezitat tuturor criticilor aduse în ultima vreme după ce s-a anunțat separarea de Andreea Bălan. Bărbatul a răbufnit și a postat pe pagina sa un mesaj prin care dorește să facă lumină în acest sens. Actorul este conștient că fetele lui suferă, însă face tot posibilul să fie alături de ele.

George Burcea și Andreea Bălan urmează să divorțeze în curând, iar după ce ieri artista a apărut în direct la televizor și a vorbit în premieră despre cum au stat, de fapt, lucrurile între ei și care a fost cauza care a dus la separare, actorul nu a mai rezistat tuturor mesajelor primite pe pagina sa de socializare și a vrea să lămurească lucrurile.

Încă soțul Andreei Bălan, George Burcea, a primit numeroase critici prin care este acuzat că și-a părăsit fetele, însă actorul mărurisește că este alături de ele și le vitiează cât de des poate, dat fiind faptul că locuiește la doar câțiva kilometri depărtare de casa în care artista stă cu cele două fetițe pe care le au împreună.

”Dacã nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetiții, platouri sau excursii.
- Dacã despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce parere aveți de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rãu, au intrat în pușcãrie din cauza unei crime, de exemplu...?! De ei ce spuneți?”
, a spus actorul pe contul său de Facebook. 

George Burcea este conștient de faptul că cele două fetițe vor suferi în urma separării dintre ei, însă este de părere că este una dintre cele mai bune alegeri pe care el și Andreea Bălan au făcut-o, decât ca Ella Maya și Clara Maria să fie martore la certurile și scandalurile din familie care ar fi urmat. 

”Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo în fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violență fizicã sau psihicã, cu țipete și frustrãri din partea pãrintilor.”, a mai adugat actorul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro