Andreea Antonescu, alături de un bărbat celebru la nunta Andreei Bălan, după despărţirea de soţ. A sărutat-o de faţă cu toată lumea

+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu, alături de un bărbat celebru la nunta Andreei Bălan, după despărţirea de soţ. A sărutat-o de faţă cu toată lumea © Instagram

Andreea Antonescu s-a separat de soţul său, după o relaţie de 13 ani, iar fiecare a luat-o pe drumul său. Cel puţin practic, pentru că în acte cei doi sunt încă soţ şi soţie.

Chiar şi aşa, însă, Andreea Antonescu se declară o femeie liberă şi dispusă să întâlnească marea dragoste. Şi ştiţi cum e, iubirea vine atunci când te aştepţi mai puţin, iar noi nu putem trece cu vederea niciun moment în care artista apare în compania unui nou bărbat. Aşa s-a întâmplat şi acum, când Andreea Antonescu s-a afişat în timp ce era sărutată de un bărbat cunoscut de o ţară întreagă.

La nunta bunei sale prietene, Andreea Bălan, Andreea Antonescu s-a fotografiat în timp ce era sărutată pe obraz de nimeni altul decât Petrişor Ruge. Trebuie să recunoaştem că acest detaliu ne-a atras atenţia, însă, totodată, se ştie că între cei doi există o frumoasă prietenie. Dar până la iubire e doar un pas, nu? Rămâne de văzut ce se va întâmpla, mai ales că în ultimul timp au tot apărut probleme în relaţia lui Petrişor cu Sandra Izbaşa. Ba chiar nu au mai fost văzuţi împreună, iar gurile rele spun că s-ar fi despărţit.

Andreea Antonescu, despre despărţirea de Traian

Andreea Antonescu şi Traian au trăit o poveste de dragoste ani buni, iar artista a decis chiar să-şi pună cariera pe locul doi, pentru a se muta în America, alături de soţul şi fetiţa sa. Deşi a luptat ca lucrurile să meargă bine între ei, în cele din urmă relaţia a ajuns într-un punct în care nu s-a mai putut îndrepta, astfel că Andreea Antonescu şi Traian au decis că cel mai bine este să rămână prieteni, de dragul fetiţei lor.

"Oricum aş încerca, nu ar merge, şi decât să fim doi oameni trişti, ne asumăm, chiar dacă acum este puţin mai greu. Suntem încă tineri şi atunci de ce nu, avem dreptul să fim fericiţi. Şi oricum fetiţa ne va uni toată viaţa. La mine nu a funcţionat relaţia la distanţă. Am luptat foarte mult pentru această relaţie. Bucuria mea a fost că el mi-a spus într-una din discuţiile pe care le-am avut că nu are ce să-mi reproşeze pentru că este conştient că am luptat ca mamă, ca om, să facă tot posibilul ca relaţia mea să funcţioneze. Mi-am dorit o relaţie care să se termine la finalul vieţii. La mine nu a mers", a spus Andreea Antonescu la o emisiune tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro