Exclusiv! Primele declaraţii ale Andreei Antonescu şi ale lui Ştefan Manolache după ce Spynews a arătat că sunt un cuplu

+4 click pentru
galerie

Exclusiv! Primele declaraţii ale Andreei Antonescu şi ale lui Ştefan Manolache după ce Spynews a arătat că sunt un cuplu © Spynews.ro

După ce Spynews a anunţat, în exclusivitate, că Andreea Antonescu iubeşte din nou, după divorţul de soţul său, acum vă prezentăm şi primele declaraţii ale celor doi protagonişti.

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache au confirmat relaţia

Spynews.ro a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu noul băbat din viaţa frumoasei artiste. Astfel, iată că după o perioadă dificilă, în care Andreea Antonescu a fost pusă în situaţia să vorbească deschis despre problemele pe care le-a avut în relaţie, acum artista poate să râdă, din nou. Andreea Antonescu a fost atinsă de fiorii dragostei, iar cel care i-a furat inima este Ştefan Manolache, reporter la Acces Direct.

Cei doi formează un cuplu de puţin timp, însă lucrurile par să evolueze cum nu se poate mai frumos. Îndrăgita artistă este fericită, este împlinită şi poate, în sfârşit, să spună că a răsărit soarele şi pe strada ei. În exclusivitate pentru Spynews, Andreea Antonescu a confirmat relaţia, precizând că lucrurile sunt foarte frumoase între ea şi Ştefan Manolache, iar tot ceea ce îşi doreşte în viaţă este linişte.

"Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine", a spus Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru Spynews.

De cealaltă parte, Ştefan Manolache a oferit şi el primele declaraţii despre relaţia pe care o are cu frumoasa artistă. Ştefan Manolache are doar cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a furat inima şi spune că este extrem de fericit alături de ea, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

"Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună", a spus Ştefan Manolache pentru Spynews.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro