Andreea Bălan, în culmea fericirii de ziua de naştere a fiicei sale. "Avem petrecere în pijamale"

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, în culmea fericirii de ziua de naştere a fiicei sale. "Avem petrecere în pijamale" © Instagram

Ziua de 9 octombrie va fi mereu una dintre cele mai frumoase din an pentru Andreea Bălan. Îndrăgita artistă a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu trei ani, atunci când în viaţa ei şi a lui George Burcea a venit micuţa Ella Maya.

Andreea Bălan şi-a aniversat fetiţa la grădiniţă

Andreea Bălan a avut parte de o zi specială, asta pentru că micuţa ei a împlinit trei anişori şi a fost sărbătorită cu mare bucurie la grădiniţă. Ba chiar artista şi-a ţinut şi fanii la curent, cărora le-a prezentat imagini cu super petrecerea dată în cinstea fetiţei ei. Dar să nu credeţi că asta a fost tot, pentru că distracţia a continuat şi acasă, acolo unde Ella Maya a avut parte de o petrecere în pijamale alături de părinţi. Seara s-a încheiat cu o poveste, iar ziua fetiţei Andreei Bălan a fost una cum nu se putea mai frumoasă. Într-o intervenţie telefonică pentru "Agenţia Vip", Andreea Bălan a povestit cât de frumoasă a fost ziua pentru fetiţa ei.

"Avem petrecere în pijamale cu biberoane şi cărţi de poveşti. Am fost la grădiniţă şi în timpul programului alături de prietenii ei am făcut o petrecere cu bomboane, cu animatori, le-au cântat, i-au pictat, la masa de prânz au mâncat tortul, apoi au dormit şi şi-au continuat activitatea normală. Ella a primit un laptop pentru copii, cu butonaşe care cântă", a spus Andreea Bălan la "Agenţia Vip".

Andreea Bălan a vorbit şi despre cariera pe care ar vrea să o îmbrăţişeze fiica sa, spunând că, deşi este greu în industria muzicală, artista crede că sunt şanse mari ca fiica ei să-i calce pe urme.

"Pe mine m-a văzut mai mult la tv decât pe tati pe scenă şi îl vede şi pe Perişor când vine la mine să repetăm şi începe şi ea să danseze prin casă. Chiar dacă eu am spus că copilul meu nu aş vrea să mă urmeze, mi-am dat seama că copilul face ce sunt părinţii. Şi cred că una din două va urma, pentru că eu nu am cum să o învăţ să fie doctoriţă sau contabilă. Şi eu l-am avut pe tata model în familie, pentru că a cântat", a spus Andreea Bălan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro