Andreea Bălan, dovadă sinceră de patriotism. Fotografie emoționantă cu familia

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, dovadă sinceră de patriotism. Fotografie emoționantă cu familia © instagram

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar cu ocazia zilei de 1 decembrie, vedeta a decis să posteze o fotografie emoționantă prin care își arată patriotimsul și respectul pentru țara în care a crescut. 

Andreea Bălan a publicat pe contul său de socializare o fotografie emoționantă prin care arată cât de mândră este de țara în care a crescut și a devenit o persoană cunoscută, dar unde și-a clădit și o familie. Cu ocazia Zilelei Naționale a României, vedeta a postat o imagine alături de fiicele și mama ei. Toate patru au îmbrăcat o ie cu modele ale straiului popular românesc și sunt foarte fericite. Cele două micuțe zâmbesc și se bucură de ținuta cu care mama lor le-a îmbrăcat. Fanii au îndrăgit din plin imaginile ce cuprind trei generații, iar fotografia a strâns rapid multe aprecieri, dar și foarte multe comentarii. 

Andreea Bălan se poate bucura de o carieră de succes pe care și-a constuit-o în țara noastră încă din copilărie. Vedeta a umplut stadioane alături de colega ei, formând una dintre cele mai râvnite trupe din țara noastră. Anul acesta, Andreea Bălan a trecut print-o perioadă grea la nașterea celei de-a doua fetițe. Atunci inima ei s-a oprit pentru câteva secunde, iar după complicație a mai avut nevoie de alte două operații grele. Pe patul de spital și-a dat seama cât de importantă este familia, iar atunci a decis că trebuie să-și oficializeze relația cu George Burcea și în fața stării civile, dar și în fața alatarului, iar în doar câteva luni a făcut marele eveniment la care au luat loc zeci de invitați. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro