Andreea Bălan, izolată în casă de câteva săptămâni cu mama și fetițele sale: ”Îmi lipsește...”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, izolată în casă de câteva săptămâni cu mama și fetițele sale: ”Îmi lipsește...” © instagram

Andreea Bălan se află izolată în casă de câteva săptămâni în contextul situației actuale din România și în aceste momente încearcă să găsească cât mai multe activități de făcut împreună cu cele mici. Cântăreței îi lipsesc însă concertele, dar și revederile cu echipa ei! 

Andreea Bălan, ca multe alte persoane din întreaga lume, se află în aceste momente în izolare, în propria casă, departe de orice pericol de infectare cu noul coronavirus. Aceasta le are alături atât pe fetițele ei, dar și pe mama sa care s-a mutat de două luni cu ea, după separarea de George Burcea! 

Vedeta încearcă în casă să facă cât mai multe activități, însă îi este destul de dificil, dar fiind faptul că aceasta avea o viață foarte activă și mai tot timpul era plecată de acasă. 

Recent, cântăreața a anunțat că îi lipsește scena, dar și echipa, însă se pregătește cu forțe proaspecte noile concerte care vor veni imediat după ce va trece pandemia de coronavirus.

”Lipsește scena, îmi lipsește echipa ❤️🎼🌈 și când vom iesi din case ... voi face cele mai tari show-uri ⚡️🌟🔥 #AndreeaBalanShow #BestShow”, a scris Andreea Bălan pe  Instagram.

Vedeta trece printr-o perioadă nu neapărat foarte bună. De mai bine de două luni, aceasta nu mai locuiește cu soțul său George Burcea, iar în curând va ajunge la divorț. Cei doi se vor separă oficial la tribunal, și nu în fața notarului așa cum mulți se așteptau.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii. (...) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro