EXCLUSIV! Momente grele pentru Andreea Bălan, în izolare! Adevărul dureros despre relația actuală cu George Burcea

EXCLUSIV! Momente grele pentru Andreea Bălan, în izolare! Adevărul dureros despre relația actuală cu George Burcea © Arhivă

Andreea Bălan a trecut prin momente foarte grele în ultimul an, iar lucrurile nu au devenit deloc mai ușoare odată cu despărțirea de George Burcea. Vedeta este acum în izolare, precum alte milioane de persoane care încearcă să se apere de amenințarea COVID-19. Dar viața ei în respectiva izolare nu este deloc unsă cu lapte și miere, așa cum ne-au dezvăluit apropiații cuplului, dar și artista însăși.

Actuala relație a Andreei Bălan cu George Burcea este una, să zicem, de interes. Mai exact, interesul de a le asigura celor două fetițe pe care le au împreună un mediu cât mai stabil. Drept urmare, chiar dacă nu și-au încheiat povestea de iubire în cele mai roz condiții, continuă să dea ochii de dragul fetelor.

George Burcea vizitează săptămânal, dar nu contribuie financiar

Potrivit unor prieteni comuni ai celor doi, care au vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro, George Burcea își vizitează fiicele în fiecare săptămână, adică foarte puţin. Niciodată, însă, nu „cotizează” pentru nevoile lor, având în vedere că nu are deloc de unde să dea bani.

Chiar și așa, Andreei Bălan continuă să fie măcinată de destrămarea relației lor, sursele noastre explicând că un mesaj postat de artistă cu doar o zi în urmă, referitor la iubire, a fost scris și cu George Burcea în gândurile ei.

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur”, a fost o parte din mesajul Andreei Bălan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fericirea si iubirea se invata in copilarie atunci cand esti iubit de catre parintii tai. Daca nu ai parte de iubire cand esti mic, mai tarziu in viata nu vei sti sa fii fericit, nu vei sti sa iubesti si sa accepti iubirea celor din jur. De la parintele de acelasi sex cu tine, ar trebui sa inveti iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea fata de un partener. Un copil lipsit de mangaieri, aprecieri, blandete si iubire, va deveni un adult flamand, ratacit prin viata, care va cauta mereu ceea ce nu a avut cand era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situatii, va lua decizii nepotrivite vietii sale, va sabota si va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletesti.

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Ei bine, se pare că a fost scris și cu George Burcea drept referință. Actorul a fost crescut de bunici, într-un mediu consumat de violențe domestice, și și-a cunoscut tatăl, cel care a făcut și închisoare pentru că și-a ucis amanta, abia la vârsta de 14 ani. Cu mama lui se vedea rar - doar o dată la câțiva ani, de fiecare dată când femeia se întorcea din Turcia.

Chiar Andreea Bălan a explicat, la „Xtra Night Show”, că i-a recomandat lui George să facă terapie: atât matrimonială, cât și individuală, pentru traumele copilăriei sale. Ambele au fost refuzate categoric.

Ce spune Andreea Bălan despre viața în izolare

Contactată de reporterii Spynews.ro, Andreea Bălan a spus că nu vrea să mai comenteze nimic legat de George Burcea, dar a vorbit despre greutățile de care s-a lovit în viața din izolare. Este „sinistrată” în propria casă, alături de fetițele și de mama ei, care, la vârsta de 60 de ani, ajută cum poate. Dar asta înseamnă că greul tot pe Andreea pică.

„Stăm în casă de 20 de zile și nu e ușor deloc. E greu să găsim tot felul de activități cu fetele. Seara, la băiță, sunt doar eu cu mama. Dimineața mai vine o bonă, doar câteva ore”, a povestit Andreea Bălan, pentru Spynews.ro.

Îi este greu și din cauza nopților albe, având-o în grijă pe micuța Clara, mezina ei care abia a împlinit un an.

„Eu încă mă trezesc de trei ori pe noapte cu Clara, să-i dau lapte. Nu e ușor deloc. Eu stau încontinuu cu Clara noaptea”, ne-a mai spus Andreea Bălan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro