Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru mama ei: „A lăsat tot pentru a fi alături de mine și de fetițele noastre”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan, mesaj emoționant pentru mama ei: „A lăsat tot pentru a fi alături de mine și de fetițele noastre” © Instagram

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan a ajuns la starea civilă alături de alesul inimii sale, George Burcea, iar cununia lor a fost una extrem de emoționantă. Alături de Andreea Bălan a fost și buna ei prietenă, Andreea Antonescu, dar și mama ei, cea care a susținut-o pe frumoasa artistă în absolut tot ce și-a propus în viață.

La doar câteva zile de la cununia civilă cu George Burcea, Andreea Bălan a postat un mesaj plin de emoție pentru mama sa, pentru a-i mulțumi, în mod public, pentru toate sacrificiile pe care aceasta le-a făcut pentru ea. Pe contul ei de Facebook, artista a postat și o fotografie cu mama ei și cu micuța Clara, mezina familiei. 

„ Mama mea minunată, care a lăsat tot pentru a fi alături de mine și de fetițele noastre. Bunicii răbdători și liniștiți sunt ca niște pietre prețioase rare de care trebuie să avem grijă 🤗❤️”  a fost mesajul postat de Andreea Bălan, pentru mama sa. 

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil

Andreea Bălan și George Burcea au mers la ofițerul stării civile sâmbătă, pe 10 august. Nași le-au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu, care le vor fi alături și în ziua botezului micuței Clara.

În septembrie, Andreea Bălan se va căsători și religios, în aceeași zi în care o va creștina pe mezina ei.

În trecut, securea războiului a mai fost îngropată o dată: atunci când Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii, în timpul celei de-a doua nașteri. Atunci, tatăl ei, Săndel Bălan, a lăsat totul și a condus către București, pentru a-și vizita fiica în spital.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro