Andreea, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", ispită în sezonul următor? "La anul mă înscriu"

+3 click pentru
galerie

Andreea, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", ispită în sezonul următor? "La anul mă înscriu" © Facebook

Anunţ bombă pentru telespectatorii emisiunii "Insula Iubirii"! Andreea, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", a spus că se gândeşte ca anul următor să se înscrie şi ea, dar pentru rolul de ispită!

Vestea dată de Andreea, mai în glumă, mai în serios, vine la o postare de pe un grup unde internauţii comentează cele întâmplate în emisiune. Desigur, comentariul fostei concurente de la "Insula Iubirii" a apărut într-o discuţie legate de... ispite. 

Cum au reacţionat internauţii? Au apreciat imediat comentariul Andreei, semn că şi-ar dori s-o vadă pe micile ecrane, în timp ce ispiteşte concurenţii. 

Gabi şi Andreea au părăsit "Insula Iubirii" la nici două zile de când au păşit în Thailanda. Cei doi au plecat cu mare scandal, ea acuzându-l că este un om bolnav şi din cauza lui ea nu se mai poate distra alături de concurente şi ispitele masculine. S-au împăcat în săptămâna difuzării ultimului sezon, dar la un an de la terminarea filmărilor, au ales să-și spună ”adio”, realizând că viitorul lor împreună este imposibil. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest