Andreea Marin, mesaj pentru Andreea Bălan, în plin divorț de George Burcea. A făcut asta în văzul tuturor

Andreea Marin, mesaj pentru Andreea Bălan, în plin divorț de George Burcea. A făcut asta în văzul tuturor © Instagram

Deși traversează o perioadă dificilă din viața ei, Andreea Bălan se bucură și de foarte multă susținere. Fanii au luat-o în primire cu multe mesaje de „îmbărbătare”, dar și de felicitări pentru cea mai nouă piesă, inspirată din experiențele ei personale. Însă, mesaje primește și de la alte vedete, nu doar de la admiratori!

Andreea Marin i-a transmis Andreei Bălan un mesaj, chiar cu o zi în urmă. „Zâna” a ținut să scrie o urare de „la mulți ani” pentru mezina artistei, Clara, care a împlinit un an pe 4 martie.

„La mulți aaaaaaaaani!”, a scris Andreea Marin, adăugând un emoticon cu inimioară, care să exprime căldura din spatele mesajului.

Andreea Bălan aproape a murit la naștere

Ziua de 4 martie este una cu multă încărcătură emoțională pentru Andreea Bălan. Fix pe acea dată, în 2019, a suferit un stop cardio-raspirator în urma cezarienei care a adus-o pe lume pe micuța Clara.

În acest an, tot pe 4 martie, a lansat o piesă foarte personală și a venit la televizor pentru a anunța că divorțează de tatăl copiilor ei, George Burcea.

„Vorbeam cu prietenele mele că.. de o săptămână nu am reuşit să plâng şi astăzi am plâns pentru prima oară. Am ţinut în corp tot, de aceea am şi slăbit foarte mult, dar nu am reuşit să plâng până astăzi. E bine să plângi, să descătuşezi, însă nu am putut. Mă bucur că am reuşit astăzi. Este o situaţie pe care nu am putut să o schimb, nu a ţinut de mine. N-am avut ce să fac!”, a spus Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro