De unde ştia Andreea Bălan că soţul ei consumă droguri? Ce i-a găsit în telefon! George Burcea: "Şi-a însuşit de mai multe ori.."

+3 click pentru
galerie

De unde ştia Andreea Bălan că soţul ei consumă droguri? George Burcea: "Şi-a însuşit de mai multe ori.." © Instagram

Drept urmare a acuzaţiilor aduse la adresa lui şi din cauza faptului că Andreea Bălan nu a vrut să spună de unde ştia că soţul ei a consumat droguri, susţinând că se bazează pe anumite surse, George Burcea a dat cărţile pe faţă şi a spus adevărul! 

George Burcea este sătul de toate speculaţiile aduse la adresa lui. Consideră că nu a făcut nimic grav şi că întreaga poveste a degenerat într-o direcţie pe care nu şi-a dorit-o. A hotărât că a venit şi momentul lui de glorie, momentul în care se va face auzit şi ascultat de cei care vor să afle povestea spusă de el.

După ce a recunoscut că persoana care l-a dat pe mâna poliţiei este însăşi soţia lui, Andreea Bălan, actorul şochează din nou! Mai multe personalităţi din lumea mondenă s-au implicat în despărţirea dintre cei doi şi şi-au exprimat părerea despre gestul făcut de actor, şi anume, cel al consumării de substanţe interzise. Aşadar, actorul a decis că a venit momentul să dea cărţile pe faţă! 

Ei bine, adevărul lui George Burcea constă în faptul că Andreea Bălan ştia foarte bine că el a consumat droguri. De unde? Cum de unde? Fix din telefonul lui!

Chiar aşa! Blondina i-a cotrobăit de mai multe ori în telefon, citindu-i mesajele, în timp ce el dormea. După ce a observat că informaţiile nu-i ajung, artista a început să întrebe pe toată lumea, iscând în acest fel mai multe conflicte între ei. 

"Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.", susţine el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro