George Burcea a spus adevărul! Cine l-a dat pe mâna poliţiei. "Eram de faţă când s-a întâmplat acest lucru"

+4 click pentru
galerie

George Burcea a spus adevărul! Cine l-a dat pe mâna poliţiei. "Eram de faţă când s-a întâmplat acest lucru" © Instagram

Şi cum a postat un mesaj prin care a reuşit să bage pe toată lumea în ceaţă, deoarece versiunea lui nu "se pupă" cu versiunea blondinei, George Burcea a recunoscut cine l-a dat pe mâna poliţiei! Nici prin cap nu vă trecea acest lucru!

George Burcea a ales să facă "lumină" în despărţirea de Andreea Bălan, postând pe contul de Facebook propria versiune a poveştii. Dacă dăm timpul înapoi cu o săptămână, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a oferit colegilor de la Antena Stars documentul prin care se atestă că actorul a consumat substanţe interzise. 

Actorul s-a săturat de întreaga situaţie, de bârfe, zvonuri şi guri rele, aşa că a pus piciorul în prag şi a dat cărţile pe faţă. În urmă cu câteva zile, într-o postare de pe Facebook, Burcea i-a răspuns unui internaut că ştie numele persoanei care l-a dat în gât la poliţie şi că va face totul public cât de curând. 

"Au fost informaţi de Andreea"

Zis şi făcut! În mesajul postat în urmă cu câteva minute, George Burcea a recunoscut că Andreea Bălan este cea care l-a dat pe mâna poliţiei! Ba chiar, actorul era de faţă când s-a întâmplat acest lucru, susţind că soţia lui ştia de consumul de substanţe interzise. 

"Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”...asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante.", susţine el. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro