Andreea Marin a ajuns la mănăstire. Vedeta a petrecut zile de vis, departe de agitaţie, alături de iubitul ei

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin a ajuns la mănăstire. Vedeta a petrecut zile de vis, departe de agitaţie, alături de iubitul ei © Instagram

Andreea Marin a ajuns la mănăstire. Frumoasa vedetă s-a bucurat de o vacaţă de vis, în Grecia, unde a vizitat multe locuri şi unde nu avea cum să rateze să viziteze una dintre cele mai cunoscute mănăstiri din lume.

Andreea Marin a ajuns la Mănăstirea Meteora

Andreea Marin a avut parte de zile de vis, în Grecia, acolo unde a mers alături de iubitul ei. Vedeta nu a stat locului o clipă, ci a vizitat cele mai frumoase locuri din Grecia. Andreea Marin este o persoană credincioasă şi ştie că nimic nu ar fi fost posibil în viaţa ei fără ajutorul Lui Dumnezeu, astfel că încearcă să meargă cât mai des la biserică sau la mănăstiri.

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când Andreea Marin a decis să viziteze Mănăstirea Meteora, una dintre cele mai frumoase şi mai încărcate de istorie, din Grecia. Dar să nu vă gândiţi că a fost singură. Nici pe departe. Andreea Marin a mers însoţită de iubit în vacanţă, cel care i-a fost alături la orice pas.

"Mănăstirile Meteora, crescute parcă pe vârfuri de stânci, acolo unde rugile sunt atât de limpede auzite în cer. Rămas bun, Atena, mulțumesc pentru balsamul pentru minte și suflet, Meteora! Următorul pas: pe insulă visată! Și cum nu sunt omul care să stea doar la soare, ci îmi place și să explorez, să aflu lucruri noi, să simt cultura, istoria, obiceiurile și energia pozitivă a locului, ce insulă îmi recomandați? Să vedem dacă se potrivește cu alegerea mea", a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin, relaţie discretă, dar solidă cu iubitul ei

Iată că deşi sunt împreună de o bună bucată de vreme, Andreea Marin a decis să ţină încă private imaginile realizate în compania iubitului. Chiar dacă nu s-a ascuns să-i dezvăluie identitatea, Andreea Marin a fost reticentă în apariţii împreună, semn că relaţia decurge mult mai bine în acest fel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro