Anna Lesko are un nou iubit la două luni de când s-a despărțit de fostul. De ce nu o lasă să facă relația publică

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko are un nou iubit la două luni de când s-a despărțit de fostul. De ce nu o lasă să facă relația publică © arhiva

Anna Lesko s-a despărțit în urmă cu două luni de iubitul său, dar se pare că , potrivit Star Matinal, focoasa artistă este deja împreună cu un alt bărbat. Deși ar vrea să-și afișeze noua relația, cântăreței nu îi este permis. Dar care e motivul !?

Anna Lesko s-a despărțit la sfârșitul acestei veri de Dj Vinnie, tătăl copilului ei. Cei doi s-au separat după o relație de opt ani, dar se pare că vedeta a trecut ușor peste aceștia. Acum se bucură din nou de viață, și potrivit surselor Star Matinal, cântăreața iubește cu foc, din nou. Dacă în urmă cu ceva timp, Anna Lesko a fost surprinsă într-un club alături de cântărețul Mike Dimaondz cu care se săruta și alături de care era în ipostaze incendiare, cei doi au confirmat că nu există ceva mai mult între ei.

De la artist la antreprenor este doar un pas, că Da, se pare că potrivit acelorași surse, Anna Lesko este într-o relație cu un bărbat de afaceri care nu are nici o legătura cu muzica și cu showbiz-ul și în niciun caz cu domeniul în care iubita sa performează și de care este tare mândră. 

Nu o lasă să facă relația publică

Deși, poate, Anna Lesko și-ar dori să apară pe sticlă alături de bărbatul de care se pare că este îndrăgostită peste măsură, Annei Lesko îi este interzis, cel puțin momentan, acest lucru. Omul de afaceri este discret cu viața sa persoanlă și potrivit surselor emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, acesta nu dorește să-i dea voie cântăreței să-și afișeze relația, dar și imaginea în mod public. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro