Anna Lesko, criză de personalitate după despărţirea de iubit. Cum vrea artista să-i arate acestuia ce a pierdut / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko, criză de personalitate după despărţirea de iubit. Cum vrea artista să-i arate acestuia ce a pierdut © Instagram

Una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi trece printr-o schimbare majoră. Şi nu vorbim de o schimbare de look, ci de una de personalitate. Anna Lesko nu ştie ce să mai facă pentru a-i arăta fostului iubit ce a pierdut!

Anna Lesko, din ce în ce mai provocatoare

Se spune că o despărţire poate produce schimbări majore în viaţa unei femei şi cu siguranţă cel mai bine se reflectă acest lucru în schimbările de look pe care acestea le adoptă! Unele îşi schimbă culoarea părului, altele se decid să se dedice antrenamentelor din sala de fitness, care să le ajute să obţină un corp tonifiat, însă puţine femei rămân la fel! Anna Lesko nu a apelat la vreo schimbare în ceea ce priveşte aspectul fizic, însă în urma despărţirii după o relaţie de 8 ani, apariţiile ei sunt din ce în ce mai provocatoare şi senzuale, potrivit Antena Stars.

Cu formele armonioase care au consacrat-o şi cu multă carismă la purtător, Anna Lesko s-a decis să arate lumii cum arată o femeie după ieşirea dintr-o relaţie care a durat 8 ani! Iar dacă stăm să analizăm pozele postate de focoasa moldoveancă putem să constatăm cu uşurinţă că aspectul fizic de invidiat este încă as-ul din mâneca cântăreţei. Însă oare dorinţa de expunere a formelor voluptoase şi tonifiate a apărut din cauza perioadei tumultoase prin care a trecut?

Şi a arătat exact ce ar face dacă ar redeveni o femeie singură şi ar avea mai mult timp să investească în propria persoană! Vacanţe pline de soare menite să păstreze bronzul pe formele apetisante, antrenamente intense în sala de fitness şi şedinţe foto care ridică temperatura din termometre! Noua Anna Lesko arată mai bine ca niciodată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro