Bombă în showbiz! Anna Lesko și DJ Vinnie și-au spus „adio”, după opt ani de relație

+3 click pentru
galerie

Bombă în showbiz! Anna Lesko și DJ Vinnie și-au spus „adio”, după opt ani de relație © arhivă

Atrage atenția cu fiecare fotografie postată pe rețelele de socializare și la fiecare eveniment, dar întotdeauna, când a venit vorba de relația cu tatăl copilului ei, Anna Lesko a fost discretă. Însă, sfârșitul verii aduce o altă veste bombă în showbiz! Anna Lesko și DJ Vinnie și-au spus „adio”, după aprope opt ani petrecuți împreună.

În ultima perioadă, Anna Lesko a fost văzută la mai multe petreceri, singură singurică! Nici urmă de DJ Vinnie! Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta să urmeze o despărțire. Viața te surprinde la fiecare pas sau... altfel spus, când vine vorba de cele mai discrete cupluri din showbiz. Iată că, sfârșitul verii aduce vestea: Anna Lesko și DJ Vinnie își vor continua viețile pe drumuri separate.

Despărțirea ca despărțirea, dar Anna Lesko și DJ Vinnie sunt doi oameni maturi și suntem siguri că au găsit o cale de înțelegere privind creșterea copilului pe care îl au împreună. 

Contactat de reporterii Spynews.ro, DJ Vinnie a confirmat despărțirea de Anna Lesko! Cu siguranță, în curând vom afla care a fost și adevăratul motiv al „rupturii”! Rămâneți pe Spynews.ro pentru alte detalii picante din viața vedetelor și nu numai!

Ce spunea Anna Lesko despre relația cu DJ Vinnie

În 2017, atunci când între Anna Lesko și Adrian era doar „lapte și miere”, artista a dezvăluit câteva lucruri neștiute din viața lor. 

Cântăreața s-a îndrăgostit la prima vedere de Adrian, bărbatul care i-a oferit ulterior un copil. Anna susținea în acel moment că a știut de la început că el este bărbatul lângă care își va forma o familie.

”L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară... știu că sună telenovelistic, dar așa este. Când l-am întâlnit, am simțit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am știut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat,” a declarat Anna Lesko, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”.

Artista a ascuns 7 luni de zile sarcina împreună cu Adrian, cel cu care avea pe atunci o relație secretă. Cei doi au făcut acest lucru pentru a evita întrebările și stresul pe toată perioada sarcinii. Așa cum vă spuneam! Au format, fără dar și poate, unul dintre cele mai discrete cupluri. 
”Adrian, nu putem spune nimănui, dacă ne hotărâm, rămâne efectiv între noi, dar nimeni, nici prieteni, nici dansatoarele, nici tour managerul, care era non stop cu noi,” i-a spus Anna Lesko lui Dj Vinnie, când a aflat că este însărcinată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro