Anna Lesko, părere dură despre relații: "Se creează rutina"

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko, părere dură despre evoluția unei relații: "Se creează rutina" © Instagram

A anunțat recent că s-a despărțit de tatăl copilului ei, iar acum vorbește despre felul în care evoluează o relație, de la îndeput până la despărțire. Anna Lesko are o părere dură despre ceea ce se întâmplă de cele mai multe ori într-un cuplu.

Anna Lesko a scris un mesaj pe pagina sa despre relații la la început și evoluția lor odată cu apariția rutinei și a sentimentului de siguranță, apoi a "raportului" pe care cei din cuplu încep să îl dea în fața celuilalt. 

"E drăguț la început:). Se mută impreună. Fac cunostintă cu obiceiurile, gusturile, preferintele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri inveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranță. Incepi să dai "raport" unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în urmatoarele 10 minute si până când vă veți vedea la sfarsitul zilei, etc... Familiaritatea asta de multe ori se dovedeste a fi un anti-afrodiziac ✌️", a scris Anna Lesko. 

Vestea că Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit a apărut la sfârșitul lunii august. Atunci amândoi s-au abținut de la declarații. Abia acum Anna a vorbit despre despărțire. 

"Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptatoare", a scris Anna Lesko.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro