Anna Lesko a plecat din ţară după separarea de iubit. Unde a ajuns artista pentru a-şi vindeca rănile

+4 click pentru
galerie

Anna Lesko a plecat din ţară după separarea de iubit. Unde a ajuns artista pentru a-şi vindeca rănile © Instagram

Frumoasa Anna Lesko nu stă locului nicio clipă. Chiar dacă a trecut printr-o despărţire, artista nu uită de distracţie şi de relaxare. Şi-a luat fiul şi au mers împreună într-o vacanţă de vis în Turcia. Dar staţi să vedeţi peripeţiile prin care au trecut cei doi în avion. 

Ehee, Anna, se pare că ţi-ai găsit naşul! Cel mic îi moşteneşte ambiţia şi caracterul puternic! Micuţul Adam este tare simpatic, şi din câte vedem, până şi zborurile cu avionul sunt tare amuzante în prezenţa lui. Dar staţi aşa, micuţul Adam îi va călca oare pe urme talentatei sale mame? Nu de alta, dar are şi voce, pe lângă carismă, potrivit Antena Stars.

Anna Lesko, vacanţă în Turcia alături de fiul ei

Şi au ajuns şi la destinaţie. Turcia, mai exact...Belek. Pe drum, peripeţiile celor doi continuă, însă Anna are un as în mânecă şi ştie cum să îl cucerească pe micuţul Adam, cu desenele animate cu Tom şi Jerry. Cei doi s-au cazat la un hotel de lux, renumit în Turcia, unde preţurile nu sunt deloc mici. Câteva nopţi de cazare ajung la 2000 de euro. 

Dar nu putem să trecem cu vederea faptul că frumoasa Anna arată impecabil chiar şi atunci când călătoreşte. Artista are grijă să îşi aleagă ţinute şic, care să atragă privirile tuturor. Blondina a ales un caftan midi, colorat, la care a asortat un turban cu acelaşi imprimeu, şi o pereche de pantaloni albi. Nu a uitat nici de accesorii, astfel că cerceii mari şi ochelarii de soare supradimensionaţi completau perfect ţinuta.

Dar când au ajuns la plaja, Anna a făcut senzaţie. Îmbrăcată cu un costum de baie minuscul, în culori tari, Anna a lăsat la vedere tot ce avea ea mai frumos. Şi cum un bronz perfect merge de minune cu un cocktail răcoros, artista s-a conformat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro