Anna Lesko, primele declaraţii despre despărţirea de iubit: "Sunt o mamă singură şi nu este uşor"

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko, primele declaraţii despre despărţirea de iubit: "Sunt o mamă singură şi nu este uşor" © arhivă

La sfârşitul lunii august, showbiz-ul românesc era zguduit de veste despărţirii cuplului Anna Lesko-Dj Vinnie. Atunci, artista a plecat alături de copil într-o vacanţă în Turcia, lăsând de înţeles că aşa îşi vindecă rănile. Acum a oferit şi primele declaraţii!

Anna Lesko este o femeie care nu ţine cont de nimic atunci când vine vorba de fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare. Mai mult dezbrăcată de fiecare dată, Anna Lesko a primit numeroase critici din partea altor femei, fiind acuzată chiar că ar o "mamă imorală"

Sătulă de mesajele răutăcioase, Anna Lesko a decis să reacţioneze şi, printr-un mesaj, a explicat că nu este o "femeie în captivitate, prinsă în capcana sexualităţii reprimate". 

Tot prin intermediul acestui mesaj, Anna Lesko a răspuns la întrebarea pe care o primea cel mai des "Ce o să zică fiul tău?". Ei bine, artista a explicat cu lux de amănunte, punând în lumină faptul că Adam primeşte o educaţie aleasă, că îl iubeşte mai mult ca orice şi că ea doar se poartă ca o artistă.

În privinţa separării de iubit, Anna Lesko a mărturisit că au existat motive temeinice şi că din viaţa lui Adam nu va lipsi niciodată tatăl lui, DJ Vinnie, chiar dacă ea şi el nu mai sunt parteneri de viaţă.

"Am mare grija să îi insuflu importanţa familiiei, rolul meu şi al tatalui său în viaţa lui, chiar dacă nu mai suntem parteneri de viaţă. Adam este şi va fi puntea între noi, unde ne vom intersecta în interesul fiului nostru (...) Am ales să mă despart de tatăl copilului meu având motive temeinice. Da, sunt o mamă singură şi nu este usor, îmi câştig existenţa pe propriile mele speze. Este o meserie frumoasă care îţi aduce multă satisfacţie emoţională, dar şi foarte solicitantă. Sunt o norocoasă şi o luptatoare", a scris Anna Lesko pe reţelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro