Antonia nu a mai rezistat. L-a pus la pământ pe Alex Velea dintr-o singură mişcare

+3 click pentru
galerie

Antonia nu a mai rezistat. L-a pus la pământ pe Alex Velea dintr-o singură mişcare © instagram

Antonia şi Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi se completeză reciproc în viaţa de familie, dar sunt momente când sunt într-o adevarată competiţie. Artista a reusit să-l învingă pe soţul ei doar dintr-o singură mişcare.

Alex Velea este un bărbat ce are mare grijă de felul în care arată. Merge în fiecare zi la sala şi pune foarte multă masă musculară, însă a reuşit să fie învis la un joc chiar de soţia sa, Antonia. Artistul a postat un filmulet pe contul său de socializare în care se lupta alături de soţia sa într-un joc de ,,skanderbeg''. Cei doi afirmă ca aşa fac în timpul liber, iar după ce artista a reuşit să-şi învingă partenerul, Alex Velea a mărturisit pentru prietenii virtuali:,, M-a învins, recunosc''. 

Alex Velea a muncit din greu înainte să devină celebru

Alex Velea poate să-şi cumpere astăzi tot ce vrea, iar banii sunt ultima lui problemă, dar în adolescenţă situaţia financiară îi dădea mari bătăi de cap, Cântăreţul a fost nevoit să lucreze încă de la o vârstă fragedă. În urmă cu ceva timp, Alex Velea a povestit că a fost nevoit să vândă haine la metrou pentru a face bani de buzunar. Chiar dacă părinţii îl susţineau aşa cum puteau, artistul voia să câştige bani din munca sa, astfel că nu a avut nicio reţinere să fie vânzător comerciant. 

 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro