Antonia și Alex Velea, dezvăluiri din dormitor! Cum decurg partidele de amor între cei doi

+3 click pentru
galerie

Antonia și Alex Velea, dezvăluiri din dormitor! Cum decurg partidele de amor între cei doi © Instagram

Ea este o femeie frumoasă, dorită de orice bărbat, el este un artist care face furori cu corpul bine lucrat oriunde merge. Da, despre Antonia și Alex Velea vorbim! Cei doi cântăreți au o relație despre care au vorbit întotdeauna deschis. 

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. După ce mezinul familiei a venit pe lume, cei doi cântăreți au oferit un interviu în care au vorbit deschis despre partidele de amor dintre ei. 

„Alexandru Ionuț Velea… să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu doar pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu, nu știu cum să ne spunem. Nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, studio, concerte, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia într-un interviu acordat în urmă cu mai bine de un an.

Nici Alex Velea nu s-a lăsat mai prejos. Cunoscutul cântăreț a făcut și el dezvăluiri despre ce se întâmplă în dormitorul lui și al Antoniei. Artistul recunoaște că au o viață sexuală activă.

Datorită acestui fapt a apărut și Akim, băiețelul pe care cei doi nu credeau că îl vor avea așa devreme, la o distanță mică față de venirea lui Dominic pe lume. 

"Facem antrenament amândoi. Mai facem acasă mişcare amândoi. Nu vezi că facem numai copii. Atâta mişcare am făcut că s-a lăsat cu certificat. Facem întruna mişcare. Mi-a zis mama: sper că nu mai faceţi un copil. Nu ştiu, nu cred că mai facem, avem 3 deja, e cifra magică. Akim a fost o surpriză. Noi facem mişcare în fiecare zi, cardio de dimineaţă pe stomacul gol şi seara forţă. Diverse grupuri de muşchi, în diverse poziţii şi aparate", a spus Alex Velea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro