Trei copii cu doi bărbați diferiți! Cum au reacționat băieții Antoniei, atunci când în familie a intrat și Maya

+3 click pentru
galerie

Trei copii cu doi bărbați diferiți! Cum au reacționat băieții Antoniei, atunci când în familie a intrat și Maya © Instagram.com

Alex Velea a plecat în marea aventură „Asia Express”, iar frumoasa Antonia a rămas să aibă grijă de toți cei 3 copii ai familiei. Și, pentru că toată lumea se întreba cum se descurcă acum și cu evenimentele, și cu micuții, dar și cum s-au comportat Akim și Dominic atunci când Maya a intrat și ea în viața lor, Antonia a deslușit imediat acest mister. 

Antonia este o artistă de mare succes și o mămică cu normă întreagă! De când Alex Velea a plecat în Asia pentru marea aventură „Asia Express”, aceasta a rămas singură cu cei 3 copii și deși este greu, susține că se descurcă de minune. De curând, în familia lui Alex Velea și a Antoniei a intrat și Maya, fetița pe care cântăreața o are din relația cu Vincenzo Castellano, iar acum, aceasta a spus care este relația dintre cei 3 copii ai săi. 

„Devine obositor, uneori sau de mai multe ori. Depinde, dar merită totul! Mă simt împlinită și sunt foarte fericită cu tot ceea ce am. E o responsabilitate mare cu un copil, dar cu 3? Sigur că da, dar mă descurc. Mi-am asumat și mi-am dorit foarte mult. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă” a spus Antonia, pentru viva.ro.

Cum au reacționat băieții Antoniei și ai lui Alex Velea, când a intrat în familie și Maya

În momentul în care Antonia a adus-o în familie pe Maya, fetița pe care o are cu Vincezo Castellano, băieții pe care artista îi are cu Alex Velea au reacționat foarte bine și se înțeleg de minune cu surioara lor. 

„Au fost foarte fericiți, totul a decurs foarte bine, de la sine, ne-am bucurat extrem de mult, ne simțim liniștiți și împliniți” a spus Antonia, pentru viva.ro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro