Antonia, nu trebuia să afli asta! Cu câte femei a ajuns în pat Alex Velea

+3 click pentru
galerie

Antonia, nu trebuia să afli asta! Cu câte femei a ajuns în pat Alex Velea © Instagram

Antonia şi Alex Velea sunt unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz! Cu toate acestea, oare cum va reacţiona Antonia când va afla câte femei au trecut prin patul soţului ei?

Antonia şi Alex Velea, pe lângă faptul că sunt unii dintre cei mai cunoscuţi artişti de la noi din ţară, sunt şi cuplul momentului, fiind mereu în atenţia tuturor.

Ei bine, înainte de frumoasa artistă, viaţa lui Velea a fost una impresionantă din punct de vedere sentimental, cântăreţul recunoscând că în tinereţe a făcut multe prostii, mai ales când a venit vorba de femei. Pentru că îşi dorea să aibă cât mai multe, soţul Antoniei a avut relaţii intime cu 50 de femei.

„Eram înnebunit să fiu cu cât mai multe. Nu am fost un sfânt, dar am fost un bărbat fidel. O singură dată am greşit şi chiar îmi pare foarte rău. Eu am iubit foarte mult, dar am şi suferit ca un câine când am fost părăsit”, susţine Alex Velea.

Ce părere are despre prima experienţă

Pe lângă dezvăluirea făcută, artistul a continuat cu locurile unde au avut loc intimităţile, declarând că un contact a fost chiar în curtea şcolii.

„Aici m-aţi prins… am făcut în curtea şcolii când eram mic şi teribilist! Atunci mi s-a părut foarte excitant, dar acum nu aş mai face aşa ceva”, a completat el.

A avut parte de prima experienţă din punct de vedere sexual la vârsta de 16 ani, susţinând că a avut mari emoţii, mai ales că o minţise pe iubita de la vremea respectivă că „ştie cu ce se mănâncă” asta.

„Aveam 16 ani şi am avut ceva emoţii, dar m-am descurcat mai mult decât onorabil! Pe ea am minţit-o că am experienţă… mi-a ieşit pentru că nu s-a prins că eram virgin.”, a povestit soţul Antoniei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro