Antonia, operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Alex Velea? ”Regret”

+3 click pentru
galerie

Antonia, operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Alex Velea? ”Regret” © arhiva

Antonia a ajuns pe mâna medicilor. Iubita lui Alex Velea a fost operată de urgență în urmă cu puțin timp, iar anunțul a fost făcut chiar de celebra cântăreță. 

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar anual are parte de zeci de concerte unde publicul îi fredonează piesele de la începutul programului său până la final. Din păcate pentru un club din Constanța, cei ce au dorit să o vadă pe cunoscuta cântăreața nu vor mai avea această șansă deoarece vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale. 

Cunoscuta cântăreața a fost operată de urgență în urmă cu doar câteva zile, însă momentan nu se știu mai multe detalii despre ce s-a întâmplat. Ea a anunțat în mod public că nu va putea să-și mai onoreze contractul stabilit cu respectivul club de la malul Mării Negre. 

“Regret că nu ma pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a spus Antonia, mesajul fiind postat și de pagina clubului. 

Cu siguranță pe tot parcursul intevenției de acum câteva zile, Antonia l-a avut alături de ea pe Alex Velea, bărbatul cu care are împreună doi copii. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară, iar mereu fiecare are cuvinte de laudă unul pentru celălalt.

"Mi se pare că ne înțelegem de la sine, nu ne-a luat mult să ne învățăm unul pe anul. Ne regăsim unul într-altul. Mereu ne arătăm afecțiune, dar nu suntem sufocanți. Este un tată foarte bun și o să susțin mereu. Suntem atrași unul de altul. (...) Mă enervează că Alex are dreptate", a spus Antonia într-un interviu 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro