Anunţul făcut de Dani Mocanu, în miez de noapte. Toţi fanii trebuie să ştie asta

+3 click pentru
galerie

Anunţul făcut de Dani Mocanu, în miez de noapte. Toţi fanii trebuie să ştie asta © Facebook

Dani Mocanu a făcut un anunţ de ultim moment, în miez de noapte, pentru fanii săi. Artistul nu a mai putut aştepta să vină dimineaţa, astfel că a dat marea veste în toiul nopţii.

Dani Mocanu şi-a anunţat prietenii şi fanii că are o surpriză de proporţii pentru aceştia şi că, în curând, va scoate o super piesă. În ultimul timp, Dani Mocanu nu se mai opreşte, parcă, şi scoate hit după hit. După revenirea în muzică, manelistul le-a promis fanilor săi că va avea grijă de dorinţele lor şi că îi va bucura cu foarte multe melodii noi. Iată şi dovada. Deşi nu a trecut mult timp de la cea mai recentă piesă pe care a scos-o, Dani Mocanu nu s-a lăsat şi continuă în forţă.

Noul hit, aşa cum promite Dani Mocanu că va deveni, se numeşte "Nimeni Nimeni" şi se anunţă a fi un succes garantat. "Încă puțin și bum 💣 detonez bomba! Dani Mocanu - Nimeni Nimeni 2020. Hit Garantat 🥂🍾🦅", a scris Dani Mocanu pe Facebook.

Reacţiile fanilor au fost pe măsură, pentru că oamenii şi-au exprimat imediat nerăbdarea. De altfel, Dani Mocanu este unul dintre cei mai ascultaţi manelişti, melodiile lui fiind mereu în topul vizualizărilor pe Youtube.

"Eu aştept cu mare drag, talentatul nostru 🤩💖🔥, Nu contează ce hit scoţi, tot numărul 1 rămâi, Te iubim, Mocanule, dă-i drum mai repede, că nu mai avem răbdare", sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Dani Mocanu vrea să se însoare

Aşa cum spuneam, în ultimul timp, manelistul s-a concentrat foarte mult pe carieră şi a cam pus pe locul doi viaţa personală, însă acum este mai decis ca niciodată. Vrea să se însoare şi caută o fată ascultătoare, care să-i facă pe plac şi să nu iasă din cuvântul lui.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro