Sora Deliei face mişto de Dani Mocanu. Ce a putut să spună de el în public

+3 click pentru
galerie

Sora Deliei face mişto de Dani Mocanu. Ce a putut să spună de el în public © Instagram

Oana Matache a făcut mişto de Dani Mocanu, pe reţelele sociale. Postarea artistei a stârnit amuzamentul tuturor, mai ales că aceasta nu s-a sfiit să facă mesajul public.

Oana Matache a luat parte la cea mai recentă ediţie de la iUmor, acolo unde a făcut mai multe glume la adresa surorii ei. Deşi a recunoscut că nu este o fană a vorbitului în public, Oana Matache şi-a luat inima în dinţi şi a făcut glume pe seama surorii ei. Momentul său a fost unul extrem de apreciat, astfel că la scurt timp după ce a apărut în mediul online a ajuns chiar numărul unu în preferinţele internauţilor pe Youtube.

Deşi a reuşit să se păstreze o bună bucată de vreme în top, locul clipului cu Oana Matache a fost luat de un alt videoclip abia lansat de Dani Mocanu. Renumit pentru faptul că reuşeşte să se menţină mereu în tendinţe pe Youtube, Oana Matache nu s-a putut abţine să nu facă glume la adresa manelistului. "Gata, mă, s-a întors regele la el acasă, pe locul #1", a scris Oana Matache pe Instagram, spre amuzamentul fanilor. Mai ales acum, dacă tot s-a specializat în glume.

Oana Matache, relaţie extraordinară cu Delia

Delia şi sora sa, Oana Matache, au relaţie extraordinară şi se înţeleg cum nu se poate mai bine. Ba chiar Oana a rugat-o pe Delia să accepte să-i fie naşă de cununie, dar şi de botez pentru micuţii ei, ştiind că niciun alt om nu este mai bun pentru a-i fi părinte spiritual.

În plus, cele două nu se înţeleg bine doar în viaţa de zi cu zi, ci şi pe scenă, acolo unde colaborează, Oana făcând parte din echipa Deliei, fiind la fel de talentată ca sora ei mai mare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro