Veste mare în showbiz! Una dintre cele mai îndrăgite vedete este însărcinată pentru prima dată. "Vine bebe"

+4 click pentru
galerie

Veste mare în showbiz! Una dintre cele mai îndrăgite vedete este însărcinată pentru prima dată. "Vine bebe" © Instagram

Bucurie mare în viaţa unei artiste de la noi. Cântăreaţa este însărcinată pentru prima dată şi este în culmea fericirii. Vestea cea mare a fost dată chiar de îndrăgita artistă pe reţelele sociale.

Anuţa Iuga, pentru că despre ea este vorba, este însărcinată pentru prima dată, iar anul viitor va deveni mămică pentru prima dată. Anuţa Iuga este în culmea fericirii şi nu-şi mai încape în piele de bucurie de când a aflat vestea cea mare. Artista de muzică populară va deveni mamă pentru prima dată şi, astfel, îşi va îndeplini un mare vis.

În plus, totul este cu atât mai frumos pentru familia şi fanii ei, cu cât vestea a fost dată la puţin timp după ce Anuţa Iuga şi soţul său au împlinit un an de la nuntă.

În momentul în care a dat vestea, Anuţa Iuga a postat o fotografie cu Lucian, tatăl copilului său, în timp ce acesta o îmbrăţişează şi îi ţine mâinile pe pântec. "Ce avem noi aici?🙈🙏🏻♥️", a scris Anuţa Iuga pe Instagram spre bucuria oamenilor care o urmăresc.

Fericirea este una inensă pentru simpatica artista, care a ţinut să-şi ţină la curent în continuare fanii cu ceea ce se întâmplă cu ea, astfel că le-a arătat într-o altă imagine şi cât de mare este burtica ei. "Binecuvântarea mea! 😇🙏🏻💙", a scris Anuţa Iuga.

Fanii sunt în culmea fericirii

Plini de bucurie nu sunt doar viitorii părinţi, ci şi fanii lor, care au ţinut să transmită mesaje care mai de care mai frumoase, la puţin timp după anunţul veştii că familia lor se măreşte. Oamenii i-au felicitat pe cei doi şi i-au urat Anuţei o sarcină cât mai uşoară.

"Vă iubesc, să fiți sănătoşi❤️😘❤️, Felicitari, dragilor! 💎😍, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Sunteţi cei mai frumoşi. Doamne ajută şi sarcină uşoară, Felicitări!!! 💖💖💖 Să ai parte de o sarcină ușoară şi un bebe sănătos. 🤗🙏Doamne ajută!", sunt câteva mesaje transmise de fani. 

"Da, vine bebe, iar noi îl asteptam cu iubire şi nerăbdare! Vă mulţumim tuturor pentru cuvintele frumoase! Doamne ajută! Vă pupăm cu drag! ♥️♥️♥️", a transmis Anuţa Iuga,

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro