Motivul pentru care Raluca Macovei a condus peste 6000 de kilometri pentru a deveni mamă în străinătate: "Trebuie doar să crezi în Dumnezeu"

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care Raluca Macovei a condus peste 6000 de kilometri pentru a deveni mamă în străinătate: "Trebuie doar să crezi în Dumnezeu" © Facebook

Puțini au fost cei care au știut că Raluca Macovei este însărcinată și, la fel, puțini au știut că vedeta a devenit mamă de gemeni. Deși a riscat enorm, cunoscuta brunetă a reușit ceea ce și-a dorit întotdeauna: a devenit mamă.

Raluca Macovei a născut în străinătate și nu pentru că se afla în vacanță, așa cum se știa până acum, ci pentru că așa a ales ea. Bruneta a primit tratament de specialitate acolo pentru a rămâne însărcinată și tot acolo a vrut să și nască. 

"Ne-am născut în altă țară, la 3000 km distanță, pentru că doctorii de acolo au fost singurii ce nu au refuzat o pe mami să îi faca tratamentele pentru a ne avea... Când toata lumea spune "nu se poate","nu ai voie" "nu îți facem" am arătat că trebuie doar să crezi în Dumnezeu și să vrei cu adevărat ...@vaiubescpanalacersiinapoi#", a scris Raluca Macovei. 

Mai mult decât atât, Raluca Macovei a mers cu propriul autoturism, la volan, pentru a se asigura că poate deveni mamă și că micuții ei voi veni cu bine pe lume. 

"O țară ce mi-a dat două minuni și care mi-a arătat că pot conduce 6000 de kilometri dus întors fără să clipesc pentru a avea acest rezultat", a mai scris Raluca Macovei. 

Raluca Macovei are acum doi copii, fată și băiat. Cei doi au fost și botezați între timp și au primit numele Ayan Mihai și Raysa Mihaela. Pe rețelele de socializare este extrem de activă și postează foarte des imagini cu micuții ei, vedeta trăit o adevărată minune de când aceștia au venit pe lume și i-au schimbat complet viața. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro