Arta cere sacrificii! Cătălin Botezatu, conștient că nu poate avea totul. "Aș fi ipocrit să spun că am fost fericit"

+3 click pentru
galerie

Arta cere sacrificii! Cătălin Botezatu, conștient că nu poate avea totul. "Aș fi ipocrit să spun că am fost fericit" © instagram

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai reprezentativi creatori de modă din România! Viața nu a fost mereu roz și l-a încercat dur pe faimosul designer. Cu toate acestea, nu s-a lăsat și a trecut cu brio peste toate piedicile, chiar dacă asta a însemnat să renunțe la propriile plăceri!

Când spui Cătălin Botezatu, automat te gândești la artă. Se numără printre cei mai consacrați designeri de la noi din țară, creațiile lui având succes și peste hotare. Muncește încă din adolescență și nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit visul. Chiar dacă de-a lungul anilor a avut mai multe relații, creatorul de modă nu a reușit să-și construiască familia mult dorită.

Are un succes colosal pe plan profesional, asta fiind prețul pe care l-a plătit în schimbul unei vieți liniștite, fără probleme. A ales cariera, dar nu regretă asta. Lumea l-a judecat dintotdeauna și a aruncat cu vorbe dure la adresa lui, însă, designer-ul nu a pus niciodată la suflet gurile rele și a continuat să muncească neîncentat.

„Viața mea de dincolo de reflectoare nu există, pentru că din 24 de ore, 20 de ore le muncesc. Am înțeles că nu poți să ai și una și cealaltă, adică și o viață personală, asta înseamnă și fericire, și succes. Am ales succesul, am ales cariera, sunt un carierist și atunci m-am sacrificat. Și nu de alta, dar pentru mine noțiunea de fericire rămâne o noțiune de dicționar.", susține Cătălin. 

Designer-ul susține că nu a cunoscut niciodată fericirea deplină, așa cum ar trebui. Pentru el, totul a fost trecător, însă, de-a lungul timpului a învățat să fie mai selectiv, atât din punct de vedere profesional, cât și din cel al oamenilor care intră în viața lui. 

"Este efemeră, este trecătoare, este un lucru de moment, de stare, pe care o regăsești din când în când, te regăsești în ea din când în când. Aș fi ipocrit să spun că am fost fericit de-a lungul anilor așa linear, nu. Am avut doar momente. Chiar dacă pare că pot avea pe orice și pe oricine, nu e chiar așa. Trecând anii, devii mai selectiv, devii mai profund și atunci pretențiile cresc.", a completat el.

Atunci când simte că nu mai poate, se afundă în citit sau ascultă muzică pentru a se liniști. Are momente când se retrage de unul singur pe o insulă pustie, simțind nevoia de a se regăsi pe sine. 

"Citesc, ascult muzică în permanență, în mașină peste tot. Și atunci când îmi permit să am o vacanță mă retrag pe o insulă pustie, de obicei singur, chiar dacă pare ciudat, mă duc singur, îmi fac un playlist, de obicei cu muzică simfonică, și fac cât pot de mult scuba diving, mă regăsesc foarte bine în adâncuri.", a povestit Cătălin Botezatu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro