Exclusiv / Bucurie mare pentru o îndrăgită artistă de muzică populară. S-a căsătorit cu alesul ei într-un cadru de poveste

+6 click pentru
galerie

Exclusiv / Bucurie mare pentru o îndrăgită artistă de muzică populară. S-a căsătorit cu alesul ei într-un cadru de poveste © Diana Ioniţă/ Arhivă Personală

Veste mare în lumea muzicii româneşti. O cunoscută artistă din România s-a căsătorit. Frumoasa cântăreaţă de muzică populară şi-a unit destinul, weekendul trecut, cu cel al iubitului ei, tot artist şi el, iar întregul evenimentul a fost unul de poveste.

Diana Ioniţă, pentru că despre ea este vorba, s-a căsătorit civil, sâmbătă, 10 august, cu iubitul ei, Marian Ungureanu. Au fost momente unice şi de neuitat pentru  îndrăgita artistă de muzică de petrecere, care şi-a văzut visul cu ochii. Diana Ioniţă şi Marian se iubesc de mult timp, iar acum cei doi au decis să-şi unească destinele în faţa ofiţerului stării civile, urmând ca anul viitor să se căsătorească religios.

Diana Ioniţă şi Marian au avut o nuntă de vis, iar tematica a fost una specială. Mirii s-au îmbrăcat în portul tradiţional românesc, la fel cum i-au rugat şi pe naşi, dar şi pe părinţi să se îmbrace. Totul a fost deosebit, exact aşa cum Diana Ioniţă şi Marian şi-au dorit, iar simpatica artistă a oferit informaţii exclusive pentru Spynews de la marele eveniment, dar şi despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de bărbatul visurilor ei.

"Cântecul ne-a adus împreună, iar inimile și viața au decis ca suntem suflete pereche. Am avut parte de o petrecere exact așa cum ne-am imaginat-o, cu toţi oamenii dragi alături. Pe 10 august a fost cununia civilă și ne-am dorit să avem tematica tradiționala, motiv pentru care ne-am îmbrăcat in costume populare atât noi, cât şi naşii şi părinții, decorul fiind şi el din aceeași poveste. Ne-am dorit foarte mult să ne distrăm și ne-am atins acest obiectiv. Partea muzicală a fost susținută de către maestrul Cornel Cojocaru alături de formația dumnealui și îndrăgita artista Marcela Fota, adevărați profesioniști, ce ne-au ținut pe ringul de dans întreaga seară. Pentru noi a fost de poveste și le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat și ne-au fost alături la începutul noului drum pe care eu și Marian am pornit", a spus Diana Ioniţă, în exclusivitate pentru Spynews.

Diana Ioniţă şi soţul ei, colegi de scenă

Frumoasa artistă şi proaspătul său soţ s-au cunoscut datorită muzicii, amândoi fiind artişti şi chiar colegi de scenă, astfel că începutul nunţii a fost marcat cum nu se poate mai bine din acest punct de vedere. Diana şi Marian şi-au surprins invitaţii cu un dans special, cei doi reuşind să impresioneze pe toată lumea.

"Amândoi îmbrățișăm cântecul popular, pe lângă profesiile pe care le avem, şi ne-am dorit ca acest eveniment să ne reprezinte în totalitate, de la vestimentaţie până la dansul de deschidere, care a fost format din două dansuri populare muntenești. Totul ne-a ajutat sa reușim acest vis: locația înconjurată de natură, invitații care ne-au surprins plăcut fiind îmbrăcați în costume populare la ceremonia oficială, colegii mei de la "Camera cu amintiri", care au profitat de toate detaliile pentru a ne oferi amintirile perfecte. Un vis împlinit", a adăugat frumoasa artistă pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro