Andreea Bălan, cea mai spectaculoasă mireasă! Ce ținută superbă a ales vedeta, pentru starea civilă. VIDEO

+6 click pentru
galerie

Andreea Bălan, cea mai spectaculoasă mireasă! Ce ținută superbă a ales vedeta, pentru starea civilă © captură video

Azi este o zi plină de emoții pentru frumoasa Andreea Bălan și pentru iubitul ei, George Burcea! După ce au devenit părinții unor fetițe superbe și toate lucrurile s-au așezat așa cum trebuie în viața lor, cei doi s-au decis să-și unească destinele la starea civilă, iar de această dată, totul este cum nu se poate mai frumos și mai real.

Deși Andreea Bălan și George Burcea se consideră soț și soție de când au avut parte de cununia din Los Angeles, care însă nu s-a validat în România, astăzi este una din cele mai importante zile din viața lor. Cei doi vor spune „da” în fața ofițerului de stare civilă și sunt extrem de fericiți, dar și foarte emoționați.

Pentru o zi atât de importantă, Andreea Bălan nu putea fi altfel decât superbă. Vedeta a ales o rochie extrem de elegantă, care îi pune în valoare silueta și care cu siguranță a atras atenția tuturor. Machiajul a fost unul destul de natural, căci Andreea Bălan preferă lucrurile simple și de bun gust, iar coafura a fost elementul care a întregit apariția de senzație. 

Andreea Bălan a optat pentru o rochiță albă, extrem de frumoasă, finuță și elegantă, care îi venea de minune. Artista a avut părul coafat bucle lejere și a avut un accesoriu superb din perle. 

Cum vor arăta cele trei rochii de mireasă ale Andreei Bălan

Pe data de 15 septembrie, Andreea Bălan se va căsători religios cu George Burcea, dar o va și boteza pe mezina ei, Clara.

„Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi”, a povestit Andreea Bălan, într-un vlog pe Youtube.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro