Aşa se relaxează Simona Gherghe, de când a devenit mamă pentru a doua oară. ''Am fugit de acasă''

+3 click pentru
galerie

Aşa se relaxează Simona Gherghe, de când a devenit mamă pentru a doua oară. ''Am fugit de acasă'' © Instagram

Anul 2019 a fost unul perfect pentru Simona Gherghe, care şi-a văzut visul cu ochii. Îndrăgita vedetă a devenit mamă pentru a doua oară şi este mai împlinită ca niciodată.

Simona Gherghe este fericită şi nu-şi mai încape în piele de bucurie. Copiii ei sunt totul pentru ea şi este în stare de orice pentru a-i vedea sănătoşi şi voioşi. În plus, vedeta a decis chiar să ia o pauză profesională, totul pentru a se dedica complet lor.

Dar, pe cât de frumoasă este viaţa de mămică, pe atât este şi de grea. Simona Gherghe încearcă cu greu să-şi facă timp doar pentru ea, astfel că atunci când reuşeşte, ieşirile în oraş sunt o adevărată gură de aer. 

Aşa s-a întâmplat şi acum, când Simona Gherghe a decis să se bucure de un început de weekend perfect. Şi pentru că are o mare bază în mama ei, care o ajută cu creşterea micuţilor, Simona Gherghe a decis să fugă de acasă câteva ore şi să se relaxeze la cinema.

Pasionată de filme, Simona Gherghe a decis că merită să se relaxeze în acest fel, vineri după-amiază. Şi pentru că fanii vor să ştie mereu ce se întâmplă cu ea şi care îi mai sunt activităţile, Simona Gherghe a postat imediat o fotografie pe Instagram prin care îi înştiinţează pe urmăritorii ei despre felul frumos, calitativ şi relaxant în care şi-a început weekendul.

''I-am spus să nu mă mai urmarească... Da’ el nu şi nu! Cică vine în aprilie 😀 #amfugitdeacasă'', a scris Simona Gherghe pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro