Aurel de la "Insula Iubirii" este în doliu. Gestul cutremurător făcut de fostul concurent de faţă cu toată lumea

+3 click pentru
galerie

Aurel de la "Insula Iubirii" este în doliu. Gestul cutremurător făcut de fostul concurent de faţă cu toată lumea © Facebook

Aurel de la Insula Iubirii trece prin clipe grele chiar la început de an. Deşi toată lumea este veselă şi plină de speranţă, nu acesta este şi cazul fostului concurent, care suferă teribil.

Una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa a încetat din viaţă, iar fostul concurent a făcut un gest cutremurător, pe reţelele sociale, în amintirea acesteia.

Chiar în a doua zi din an, Aurel de la Insula Iubirii şi-a anunţat prietenii că mătuşa lui a încetat din viaţă. Durerea este una foarte mare atât pentru el, cât şi penru întreaga sa familie.

Aurel a ţinut chiar să-şi schimbe şi fotografia de pe Facebook cu una de doliu, în semn de respect şi apreciere pentru cea care a fost mătuşa lui. În plus, se pare că Aurel de la Insula Iubirii şi rmătuşa sa aveau o relaţie foarte bună şi frumoasă, ţinând cont de durerea pe care acesta o simte în acest moment.

La puţin timp după ce acesta a dat vestea pe reţelele sociale, prietenii săi i-au transmis imediat mesaje de condoleanţe, în speranţa că momentul va fi depăşit mai uşor, atunci când ai alături un astfel de sprijin.

"Condoleanţe 😐😪, Condoleanțe, frățiorul meu! Dumnezeu să o odihnească! 😢😢, Dumnezeu să o odihnească! Condoleanțe", au transmis prietenii lui Aurel de la "Insula Iubirii".

Aurel de la "Insula Iubirii" nu a început anul aşa cum şi-ar fi dorit, însă cu siguranţă acesta va găsi puterea să depăşească toate clipele grele, ţinând cont că trebuie să fie puternic pentru întreaga sa familie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro