Aurelian Preda putea fi salvat. Dezvăluirea şocantă făcută la trei ani de la moartea artistului. "Medicul a spus că ar fi trăit mulţi ani"

Aurelian Preda putea fi salvat. Dezvăluirea şocantă făcută la trei ani de la moartea artistului. "Medicul a spus că ar fi trăit mulţi ani" © Captură

Aurelian Preda a murit în urmă cu trei ani, lăsând în urma sa multă durere. Toţi cei care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă la adresa sa şi a familiei sale. La fel şi fanii, care îi ascultă în continuare cântecele, simţind că în acest fel sunt alături de regretatul artist.

Cum ar fi putut fi salvat Aurelian Preda

Joi seara, în emisiunea "Acces Direct", George Craioveanu, unul dintre bunii prieteni ai lui Aurelian Preda a fost invitat, el fiind şi cel care a oferit informaţii cutremurătoare despre ultima perioadă din viaţa artistului. Astfel, George Craioveanu a precizat că după ce Aurelian Preda a decedat medicul care s-a ocupat de el i-a spus că artistul ar mai fi putut trăi ani buni dacă o procedură medicală făcută în România ar fi fost realizată corect.

Medicul s-a referit aici la faptul că Aurelian Preda avea montat un stent din plastic care, cel mai probabil s-a inflamat. Medicul a precizat că dacă stentul ar fi fost din metal erau şanse mari ca Aurelian Preda să fi trăit.

"El avea un stent şi era din plastic şi trebuia să fie din metal. Medicul a spus că dacă stentul era din metal probabil ar fi trăit mulţi ani", a spus George Craioveanu la "Acces Direct".

De asemenea, întrebat care erau persoanele pe care Aurelian Preda şi-ar fi dorit să le vadă în ultimele clipe de viaţă, George Craioveanu a precizat că artistul îşi dorea mult să o vadă pe fiica sa, pe sora lui, dar şi pe artistul în grija căruia a lăsat-o pe fata sa şi care, acum, este acuzat de aceasta că ar fi abuzat-o.

"Aurelian pe patul de moarte ar fi vrut să o aibă alături pe Anamaria şi pe artistul despre care vorbim şi pe soră. Eu l-am sunat pe artist, au vorbit, el nu i-a ascuns nimic", a spus George Craioveanu la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro