Aurelian Temișan, mesaj subtil la adresa lui George Burcea: ”Singurul bărbat mândru”

+3 click pentru
galerie

Aurelian Temișan, mesaj subtil la adresa lui George Burcea: ”Singurul bărbat mândru” © facebook

A fost mare petrecere astăzi în familia lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu. Cei doi împreună cu fiica lor au sărbătorit-o pe Clara Maria, fetița Andreei Bălan și a lui George Burcea. Cântărețul a postat o fotografie de familie, dar George Burcea nu a fost inclus, însă a avut parte de un mesaj subtil.

Andreea Bălan și George Burcea vor ajunge în curând la divorț, după ce deja s-au separat și locuiesc fiecare în altă parte. Ei au acum doar un singurul lucru comun: cele două fetițe, iar astăzi au trebuit să se revadă pentru a-i rupe turta micuței Clara Maria care a împlinit recent un anișor. 

Petrecerea a fost una restrasă și au luat parte doar familia și câțiva prieteni apropiați, dar și nașii, bineînțeles: Aurelian Temișan și Monica Davidescu. 

Micuțele au fost foarte fericite, iar cu toții au imortalizat momentele ce le vor păstra ca amintire, însă tătăl acestora nu este inclus în imagini. Atât în fotografiile postate de Andreea Bălan, cât și de Aurelian Temișan, George Burcea nu apare în niciuna dintre ele, deși a fost prezent la petrecere. 

Mai mult, juratul de la Te cunosc de undeva a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini și chiar a avut un mesaj subtil pentru George Burcea. În descrierea pe care a avut-o în dreptul fotografiilor, Aurelian Temișan a ținut să precizeze că el a fost singurul bărbat mândru în această zi. 

”Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. 🤗😘
#AndreeaBalan, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella si Clara, dar și de nașele Dora si #MonicaDavidescu. Eu... singurul bărbat... mândru.
O atmosferă relaxanta, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire. ❤️”
, a scris Aurelian Temișan. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro