Ancheta în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu a ajuns la final! Avocata familiei: "Am aflat absolut tot"

Ancheta în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu a ajuns la final! Avocata familiei, dezvăluiri neaşteptate: "Am aflat absolut tot" © Arhivă

Ancheta în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu a ajuns la final! În direct la Xtra Night Show, avocata Laura Vicol a dezvăluit că mai durează doar câteva zile până când totul va fi încheiat şi vor face publice detalii din anchetă. 

Laura Vicol a declarat în direct în emisiunea prezentată de Dan Capatos că în aceste cinci luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu ancheta nu a stat pe loc. Au fost eliminate toate pistele, iar în curând totul va ajunge la final. Aceasta a menţionat că că în momentul în care ancheta va fi finalizată dosarul nu va mai fi unul de urmărire penală. 

"A fost cumplit în minutele astea să-i aud vocea şi să nu îi pot răspunde. E un sentiment groaznic. (...) Ancheta s-a desfăşurat cu un profesionalism ieşit din comun. a fost doar o singură pauză de aproximativ 3 saptămani pe perioada de vară. Am primit absolut toate detaliile. s-au făcut audieri. Oamenii au muncit. Nu a fost nicio secundă în care să se stea. Inclusiv pe perioada de vacanţă s-a lucrat din alte puncte de vedere. Mai este foarte puţin. Vorbim de câteva zile, nu săptămâni. Merge greu pentru că au fost eliminatre absolut toate pistele posibile pe care am putut să merg. Am aflat absolut tot. S-au închis toate pistele. După ce se termină ancheta, aşa cum am promis, sunt un avocat de 20 de ani şi respect legea, în momentul în care voi avea voie le voi spune pe toate. Sunt împăcată. Acesta este adevărul 100%. Am lucrat cot la cot cu cei care s-au ocupat de acest dosar. Le voi mulţumi zi şi noapte să descopăr adevărul. Nu mai sunt dubii. Mai sunt doar chestiuni de procedură care urmează să fie încheiate în curând. Atunci dosarul nu va mai fi unul de urmărire penală. Toată lumea va aflat ce s-a întâmplat cu Răzvan", a spus avocata Laura Vicol. 

Ultima apariţie TV a lui Răzvan Ciobanu a fost cu şase zile înainte de accidentul grav. Acesta a participat la Chefi la cuţite. Regretatul designer a reușit să îi cucerească pe cei trei jurați cu o plăcintă cu iaurt si stafide, realizată după rețeta mamei sale. A mărturisit că dacă ar trece mai departe, s-ar vedea în echipa lui Cătălin Scărlătescu, bunul lui prieten pe car își dorea să îl „terorizeze”. Spre uimirea lui, primise inclusiv cuţitul de aur!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro