Viaţa amoroasă, bat-o vina! La propriu! Cine sunt bărbaţii care şi-au împărţit pumni şi picioare pentru Vlăduţa Lupău

+3 click pentru
galerie

Viaţa amoroasă, bat-o vina! La propriu! Cine sunt bărbaţii care şi-au împărţit pumni şi picioare pentru Vlăduţa Lupău © Instagram

Până să se căsătorească cu fotbalistul Adrian Rus, Vlăduţa Lupău a avut o viaţă amoroasă plină de incidente şi controverse. Nu degeaba se spune că este cea mai frumoasă interpretă de muzică populară... a frânt multe, multe inimi, iar bărbaţii au ajuns chiar să se bată pentru ea. 

Vlăduţa Lupău a trăit până acum aproximativ un an o poveste de dragoste cu Adrian Mureşan, un tânăr de bani gata care a dus-o în toate colţurile lumii şi care a răsfăţat-o cum a ştiut mai bine. Totul s-a rupt când interpreta de muzică populară şi Adrian Rus, portarul echipei CFR Cluj şi-au dat seama că între ei există ceva mai mult. Până la urmă, s-a dovedit a fi adevărat, dat fiind faptul că şi-au unit destinele. 

Însă, înainte de acest moment important al vieţii lor, a existat un altul... ceva mai tensionat. Adrian Mureşan şi Adrian Rus şi-au împărţit pumni şi picioare la un festival, în vara anului trecut, pentru Vlăduţa Lupău. 

Gazeta de Cluj scria că Adrian Rus, actualul soţ al interpretei, a fost scos de jandarmi afară din locaţia festivalului, după ce l-a bătut pe Adrian Mureșan, fiul unui cunoscut milionarul judeţ şi cel care, de altfel, era fostul iubit al artistei. Cei doi «s-au aprins», iar Vlăduţa Lupău a... privit!

Cine este Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, care este pe val cu fiecare melodie pe care o lansează. Mai mult, în ultima perioadă, melodia artistei intitulată „Până la stele” a fost numărul 1 în trending timp de mai multe zile. Pe scenă, Vlăduța Lupău este un artist complet, care știe să îmbine stilurile moderne, cu cele tradiționale și să facă un adevărat spectacol. În utima perioadă, cererile pentru evenimente au crescut considerabil pentru Vlăduța Lupău.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro