Betty Salam, detalii despre starea tatălui său după ce a luat pauză de la muzică

+3 click pentru
galerie

Betty Salam, detalii despre starea tatălui său după ce a luat pauză de la muzică © arhiva

Florin Salam a decis să se retragă din muzică pentru o perioadă, iar vestea a venit ca un trasnet pentru admiratori. Dacă în urmă cu ceva timp Roxana Dobre a anunțat că celebrul manelist se află în spital, acum Betty spune tot adevărul despre starea artistului.

Florin Salam a decis că este momentul să ia o pauză de la activitatea pe care o are, iar de acum își dedică mai mult timp familiei. Vestea că celebrul manelist a hotărât să se retragă din muzică a venit ca un șoc pentru toți cei care îl admiră pe cântăreț, însă mai mare a fost șocul atunci când au aflat că artistul lor preferat se află internet la un spital din America. 

Atunci, Betty Salam a mărturisit că starea tatălui său nu este una tocmai bună, deoarece este foarte epuizat, acest fapt ducând și la retragerea din industrie pentru o mică perioadă și anularea mai multor evenimente.

Acum, după ce au trecut mai bine de două luni de la internarea în spital a manelistului, Betty vorbeste din nou despre starea actuală a părintelui său.

”E foarte bine tătăl meu. E sănătos, e bine”, a mărturisit artista la Antena Stars. 

Mai mult, nici pe plan sentimental Florin Salam nu stă rău, iar vedeta a spus că relația tatălui său cu Roxana Dobre merge foarte bine, chiar ”perfect”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro