Betty Salam, detalii despre starea tatălui său după ce a luat pauză de la muzică

+3 click pentru
galerie

Betty Salam, detalii despre starea tatălui său după ce a luat pauză de la muzică © arhiva

Florin Salam a decis să se retragă din muzică pentru o perioadă, iar vestea a venit ca un trasnet pentru admiratori. Dacă în urmă cu ceva timp Roxana Dobre a anunțat că celebrul manelist se află în spital, acum Betty spune tot adevărul despre starea artistului.

Florin Salam a decis că este momentul să ia o pauză de la activitatea pe care o are, iar de acum își dedică mai mult timp familiei. Vestea că celebrul manelist a hotărât să se retragă din muzică a venit ca un șoc pentru toți cei care îl admiră pe cântăreț, însă mai mare a fost șocul atunci când au aflat că artistul lor preferat se află internet la un spital din America. 

Atunci, Betty Salam a mărturisit că starea tatălui său nu este una tocmai bună, deoarece este foarte epuizat, acest fapt ducând și la retragerea din industrie pentru o mică perioadă și anularea mai multor evenimente.

Acum, după ce au trecut mai bine de două luni de la internarea în spital a manelistului, Betty vorbeste din nou despre starea actuală a părintelui său.

”E foarte bine tătăl meu. E sănătos, e bine”, a mărturisit artista la Antena Stars. 

Mai mult, nici pe plan sentimental Florin Salam nu stă rău, iar vedeta a spus că relația tatălui său cu Roxana Dobre merge foarte bine, chiar ”perfect”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro