VIDEO PAPARAZZI / Când Florin Salam nu e prin preajmă, Roxana Dobre e cea mai fericită! Iată cum se distrează bruneta fără celebrul manelist

Când vine vorba despre distracţie şi răsfăţ, nimeni nu o întrece pe Roxana Dobre. Mai ales atunci când Florin Salam nu e prin preajmă! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Chiar dacă e mamă a trei copii, Roxana Dobre nu îşi neglijează viaţa personală. De exemplu, în urmă cu câteva zile, superba brunetă a ieşit în oraş, hotărâtă să aibă parte de câteva ore de relaxare.

Însoţită de câteva prietene, partenera de viaţă a lui Florin Salam a mers într-un restaurant de fiţe din Capitală. Fetele şi-au comandat cele mai delicioase preparate, dar şi băuturi fine. Într-o atmosferă de poveste, acesta au stat la poveşti, iar Roxana Dobre a părut mai fericită ca oricând.

Florin Salam şi-a făcut colegii praf

Recent, Florin Salam a avut o ieșire nervoasă în urma căreia i-a făcut praf pe colegii săi de breaslă, așa cum nu a mai făcut-o niciodată în public.

Aflat la o petrecere, alături de mai mulți apropiați, celebrul manelist s-a lăsat filmat în timp ce a făcut o serie de remarci mai mut decât răutăcioase. Mai întâi, Florin Salam a ținut să menționeze că lăutarii nu sunt “șmecheri”, cel mai probabil o aluzie la unele conflicte care au avut loc, în ultima vreme, printre maneliști.

Ulterior, acesta a trecut la un atac extrem de dur, prin care a scos în evidență faptul că mulți colegi de breaslă nu au ce căuta în lumea lăutarilor. “Lăutarii ăștia care nu înțelegeți muzica… Eu am vrut să-mi fac o casă, de curând, dar nu am găsit muncitori, pentru că toți șantieriștii s-au făcut lăutari”, a spus Florin Salam, în hohotele de râs ale celor care erau de față.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, Dana Războiu e pericol public! Vedeta a fost surprinsă în timp ce făcea ravagii în Bucureşti

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sore vrea să fie cea mai sexy femeie din România! Pe ce a cheltuit artista o mică avere

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro