Betty şi-a lansat primul videoclip, după ce a devenit mămică. Florin Salam are toate motivele să fie mândru / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Betty şi-a lansat primul videoclip, după ce a devenit mămică. Florin Salam are toate motivele să fie mândru / VIDEO © Instagram

Betty Stoian este o tânără ambiţioasă, care a ştiut mereu că visurile trebuie îndeplinite. Chiar dacă a luat pauză de la cântat, fiica lui Florin Salam s-a reîntors la marea sa dragoste, totul spre bucuria fanilor.

Betty Stoian şi-a lansat videoclip nou

Betty Stoian a păşit cu dreptul în lumea muzicală, iar fanii au început să apară rapid. Chiar dacă nu a ales acelaşi stil muzical ca şi tatăl său, Betty Stoian a devenit remarcată rapid de fani. Drumul ei în muzică a luat o mică pauză, atunci când a aflat că este însărcinată.

Pentru că familia ocupă cel mai important loc în viaţa sa, Betty Stoian a decis să se oprească pentru o perioadă pentru a avea grijă de ea în timpul sarcinii, iar mai apoi pentru a se dedica copilaşului ei. Pentru că micuţul s-a făcut mare, Betty Stoian a decis că este momentul să se reîntoarcă la prima ei dragoste. Şi bine a făcut, pentru că noua melodie sună foarte bine.

În plus, şi videoclipul este unul senzaţional, astfel că fanii sunt extrem de fericiţi pentru că o pot vedea, din nou, pe artistă pe scenă. Noua melodie este în colaborare cu Adi Sînă, iar rezultatul este unul pe măsura aşteptărilor.

Cea mai recentă melodie a lui Betty Stoian se numeşte "Dulce Împăcare", iar fanii se vor regăsi, su siguranţă, în mesajul transmis de piesă.

Astfel, nu putem să spunem decât că Florin Salam are toate motivele să fie mândru de fata lui cea mare. Betty Stoian a ştiut mereu să-şi facă tatăl fericit, astfel că celebrul manelist nu poate decât să stea liniştit în privinţa fetei lui. Betty Stoian o duce bine atât în plan personal, cât şi profesional, astfel că lucrurile s-au aşezat cum nu se poate mai frumos în viaţa sa.

În continuare vă prezentăm să urmăriţi noul videoclip al lui Betty Stoian, realizat alături de Adrian Sînă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro