Beyonce de România a luat proporţii. Adio cu trupul de invidiat. Cum a ajuns să arate fosta iubită a lui Nicolae Guţă

+3 click pentru
galerie

Beyonce de România a luat proporţii. Adio cu trupul de invidiat. Cum a ajuns să arate fosta iubită a lui Nicolae Guţă © Facebook

Beyonce de România s-a iubit o perioadă îndelungată cu Nicolae Guţă, cel care a făcut-o celebră. Ajunsă în viaţa manelistului, Beyonce de România a început şi ea o carieră muzicală.

Fanii lui Nicolae Guţă au îndrăgit-o şi au devenit şi susţinătorii ei imediat. Nu doar vocea acesteia i-a făcut pe oameni să o placă, ci şi formele sale apetisante au atras toate privirile.

Deşi se anunţa a fi una dintre cele mai în vogă artiste, Beyonce de România a renunţat la carieră, pentru moment, pentru a se dedica fiicei sale. După separarea de tatăl fiicei sale, Beyonce de România a rămas singură să-şi crească copilul. Şi pentru că ştie cât de importantă este mama în viaţa unui copil, Beyonce de România nu a stat pe gânduri şi a renunţat la muzică.

Se pare că perioada în care a stat pe tuşă şi-a pus amprenta, iar Beyonce de România nu se mai poate lăuda cu trupul de invidiat cu care făcea furori cândva. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a luat proporţii. Aceasta a stat de vorbă cu fanii ei, în această seară, pe Facebook, ocazie cu care am observat şi guşa inestetică ce i-a apărut.

Beyonce de România s-a îngrăşat câteva kilograme, iar acestea se văd cu ochiul liber. Dar cu siguranţă blondina va remedia problema, mai ales că spune că vrea să revină în muzică.

Beyonce de România s-a dedicat complet fiicei sale

Beyonce de România a decis să lase viaţa profesională pe locul secund, totul de dragul fetiţei, pe care a vrut să o vadă crescând sub ochii săi.

"Am avut doi ani de pauză muzicală, dar acum mă reapuc de cântat. Am vrut să mă las pentru ea. Să stau mai mult timp cu ea acasă, să petrec mai mult timp cu ea” a spus Beyonce de România. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro