Bianca Drăguşanu a luat-o pe calea bisericii. "Cu Dumnezeu înainte"

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, o femeie puternică © Foto: Instagram

Bianca Drăguşanu este o femeie care a trecut prin multe şi bune şi rele. Viaţa nu a fost mereu aşa cum şi-a dorit-o, dar Bianca Drăguşanu nu a rămas nepăsătoare şi a muncit. Vedeta ştie că tot ceea ce a reuşit în viaţă nu ar fi putut să facă fără spijinul Divinităţii.

Bianca Drăguşanu este o femeie credincioasă şi ştie că fără ajutorul Lui Dumnezeu nu ar fi fost acolo unde a ajuns, cu o carieră frumoasă şi o familie superbă. Pentru că astăzi este una dintre cele mai mari sărbători religioase, Înălţarea Domnului, Bianca Drăguşanu a vorbit despre credinţă şi despre apropierea oamenilor de Divinitate.

"În zi de sărbătoare ne amintim mai mult ca în oricare altă zi că nu se poate face nimic fără credinţă şi fără Dumnezeu. Cu siguranţă Dumnezeu înseamnă iubire, frumos, totul în lumea asta a început cu El. Ştiţi vorba aia din popor cu Dumnezeu înainte? Chiar aşa este. E bine să-L punem pe Dumneze înainte şi să nu uităm să-i mulţumim pentru ceea ce ne-a dat", a spus Bianca Drăguşanu, astăzi, de Înălţarea Domnului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro