Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat! Avem dovada. FOTO

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat! Avem dovada. FOTO © captură video

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost surprinşi împreună, miercuri seară, la unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale anului. Cei doi şi-au şi asortat ţinutele, dar nu asta a fost surpriza serii.

Bianca Drăguşanu a apărut la eveniment într-o rochie neagră, extrem de elegantă şi aranjată, dar şi la braţul lui Alex Bodi, care a fost îmbrăcat într-un costum de aceeaşi culoare. Pentru că cei doi se ţineau de mână în văzul tuturor, nu mai e nevoie de cuvinte. Este clar că blondina şi Alex Bodi şi-au mai acordat o şansă. 

Cu zâmbetul pe buze, Bianca Drăguşanu a mai precizat că Alex Bodi întotdeauna se îmbracă bine, că vorbeşte corect gramatical şi că ştie patru limbi străine! Însă, afaceristul a corectat-o într-un mod extrem de simpatic şi i-a spus că, de fapt, ştie... mai multe, potrivit informaţiilor apărute în presă. 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost protagoniştii unor scene incredibile î n urmă cu o săptămână

Bianca a mers în complexul în care Alex locuieşte pentru a-i duce câteva lucruri, fiind despărţiţi atunci, însă ea nu a ştiut că el este acasă. Când s-au întâlnit, Alex Bodi i-a spus că vrea să vorbească, iar ea a susţinut râzând că nu are ce să vorbească cu el. Atunci, în glumă, Alex a ridicat-o în braţe, a pus-o pe umăr şi a mers cu ea aşa până la scara blocului. Un vecin care a interpretat totul greşit şi auzind-o pe Bianca glumind să cheme poliţia, chiar a sunat la 112. Din fericire, totul s-a lămurit.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro