VIDEO PAPARAZZI / Încă se negociază împăcarea! Prietenii i-au băgat în şedinţă pe Bianca şi pe Bodi. Imaginile care spun totul

+4 click pentru
galerie

Încă se negociază impăcarea! Prietenii i-au băgat în şedinţă pe Bianca şi pe Bodi. Imaginile care spun totul © spynews.ro

După ce www.spynews.ro a publicat imagini exclusive cu felul în care Alex Bodi îi arată iubirea Biancăi Drăguşanu, cei doi au fost surprinşi din nou împreună, la o terasă din Bucureşti. Nu, nu au fost singuri. Se pare că prietenii i-au băgat în şedinţă pe cei doi, semn că împăcarea încă se negociază. 

Cum i-a declarat Alex Bodi iubirea Biancăi Drăgușanu! A scris pe toate ecranele numele lor

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au apărut împreună, cu aceeaşi maşină, amândoi cu zâmbetul pe buze. Imediat cum au coborât din autoturismul de lux, toate privirile s-au îndreptat asupra lor. Cei doi îndrăgostiţi s-au asortat, astfel că rochia Biancăi şi tricoul lui Bodi au fost de aceeaşi culoare. Nu au uitat nici de ochelarii de soare.

S-au ţinut tot timpul de mână şi au mers încet, dat fiind faptul că blondina purta tocuri şi trebuia să aibă mare grijă. Când au ajuns la intrarea pe terasă, Alex Bodi a mers înainte, apoi a luat-o din nou de mână pe Bianca Drăguşanu şi s-au aşezat la o masă, acolo unde au stat de vorbă cu prietenii. E clar că nu pot sta departe unul de celălalt! 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost protagoniştii unor scene incredibile î n urmă cu o săptămână

Bianca a mers în complexul în care Alex locuieşte pentru a-i duce câteva lucruri, fiind despărţiţi atunci, însă ea nu a ştiut că el este acasă. Când s-au întâlnit, Alex Bodi i-a spus că vrea să vorbească, iar ea a susţinut râzând că nu are ce să vorbească cu el. Atunci, în glumă, Alex a ridicat-o în braţe, a pus-o pe umăr şi a mers cu ea aşa până la scara blocului. Un vecin care a interpretat totul greşit şi auzind-o pe Bianca glumind să cheme poliţia, chiar a sunat la 112. Din fericire, totul s-a lămurit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest