Bianca Drăgușanu, planuri mari cu Alex Bodi, după dulcea împăcare: „El vrea doi băieți”

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, planuri mari cu Alex Bodi, după dulcea împăcare: „El vrea doi băieți” © Instagram

S-au certat, s-au împăcat, iar acum se iubesc nebunește! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt mai fericiți ca niciodată și au planuri mari de viitor. 

La cel mai așteptat eveniment al anului, Bianca Drăgușanu a venit la brațul lui Alex Bodi și au atras atenția tuturor. Mai mult, după ce s-au împăcat, se pare că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și chiar își fac planuri de viitor! Pentru viva.ro, blondina a povestit că Alex Bodi își dorește 2 băieți, dar timpul va decide ce și cum se va întâmpla!

„Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima” a spus Bianca Drăgușanu, pentru viva.ro.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest