Bianca Drăgușanu, criticată de fani pentru că iese afară din casă în plină pandemie. ”Sunt un exemplu”

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, criticată de fani pentru că iese afară din casă în plină pandemie. ”Sunt un exemplu” © arhiva

Bianca Drăgușanu pare că sfidează regulile pe care autoritățile le-au impus în privire la contextul pandemiei de coronavirus. În ultimele zile a ieșit mai tot timpul din casă și a fost aspru criticată, dar acum vine cu reacția.

Bianca Drăgușanu este mai tot timpul ocupată, are parte de o viață complexă ce îi necesită mult timp, iar dacă autoritățile au emis mai multe ordonanțe în ultimele zile prin care au impus mai multe reguli, vedeta nu a ținut cont de aceste aspecte, iar fanii au criticat-o dur, după cum afirmă vedeta. 

În urmă cu puțin timp Bianca Drăgușanu s-a filmat în sala de sport alături de câțiva prieteni și a ținut să menționeze că sunt doar 3 persoane, așa cum au spus autoritățile în ordonanță, dar și că se află în propria sa sală.

”Da, sunt la sală, si eu am sală acasă da, sunt prietenii mei, la mine acasă la sală. 3 prieteni la mine la sală, nu va impacientați că nu ies, nu mă expun, sunt un exemplu pozitiv”, a spus ea pe InstaStory. 

Bianca Drăgușanu a divorțat recent de Alex Bodi, iar acum este din nou o femeie singură. Cei doi au ajuns la notar în urmă cu doar câteva săptămâni, însă lucrurile nu par că s-au terminat aici. Aceștia s-au aruncat cuvinte grele imediat după divorț, iar Alex Bodi chiar a încercat să se împace cu blondina

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro