Cu cine s-a afișat Bianca Drăgușanu, după ce ea și Bodi au depus actele de divorț. Totul a fost făcut public

+3 click pentru
galerie

Cu cine s-a afișat Bianca Drăgușanu, după ce ea și Bodi au depus actele de divorț. Totul a fost făcut public © Instagram

Că ești într-o relație sau nu, viața merge înainte. Drept urmare, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își văd fiecare de treburile lor – separat. După ce a preferat să păstreze tăcerea în privința separării de soțul ei, Bianca Drăgușanu a postat imagini în care apare deja alături de cineva.

Azi, Bianca Drăgușanu a ieșit în public și a pornit pe drumuri. Ca să se ocupe de treburile ei, bănuim. Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, în care blonda este la volanul mașinii sale de lux, se vede și cu cine este în autoturism: cu o prietenă!

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu ține foarte mult la prietenele ei, care i-au fost mereu alături și când a sărbătorit și când a trecut prin perioade mai grele. Așadar, nu este deloc de mirare că diva petrece mult timp alături de amicele care, cu siguranță, o pot face să uite de această perioadă mai tulbure prin care trece.

Ce a făcut Bodi după despărțire

Viața merge înainte și pentru Alex Bodi, care a fost și el la fel de activ, la scurt timp după ce el și Bianca au depus actele de divorț. Afaceristul a decis să se concentreze pe fetița lui, care se află în străinătate, motiv pentru care a luat primul avion și s-a dus să petreacă timp alături de ea. Și pentru Bianca Drăgușanu copilul ei este o prioritate. Ieri, la scurt timp după ce bomba divorțului a fost detonată, blonda îi declara dragostea Sofiei, fetița ei din primul mariaj.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest